Saç kesimini beğenmedi, iki kişiyi kesti

CİNAYET 29.12.2020 - 10:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1565+ kez okundu.
 

Saç kesimini beğenmedi, iki kişiyi kesti

Berberde tıraş olan kişi, saç kesimini beğenmeyince berberi ve kavgayı ayırmaya çalışan kişiyi bıçakladı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde bir iş hanında bulunan berbere gelen kişi, saç tıraşı oldu. Saç kesimini beğenmeyen kişi, berber Oğuz Çiftçi ile tartıştı. Kavga çıkması üzerine araya esnaf Ramazan Mutlu girdi. Bıçağını çıkartan kişi, berber Oğuz Çiftçi ile kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan Mutlu’yu bıçakla yaraladı.   İKİSİ DE HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI Kimliği belirsiz kişi daha sonra olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralanan Çiftçi ile Mutlu’yu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.   SALDIRGAN ARANIYOR Yaralanan Oğuz Çiftçi ve Ramazan Mutlu tedavi altına alındı. Polis, 2 kişiyi bıçaklayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
Berberde tıraş olan kişi, saç kesimini beğenmeyince berberi ve kavgayı ayırmaya çalışan kişiyi bıçakladı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde bir iş hanında bulunan berbere gelen kişi, saç tıraşı oldu.

Saç kesimini beğenmeyen kişi, berber Oğuz Çiftçi ile tartıştı.

Kavga çıkması üzerine araya esnaf Ramazan Mutlu girdi. Bıçağını çıkartan kişi, berber Oğuz Çiftçi ile kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan Mutlu’yu bıçakla yaraladı.

 

İKİSİ DE HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI
Kimliği belirsiz kişi daha sonra olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralanan Çiftçi ile Mutlu’yu Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

 

SALDIRGAN ARANIYOR
Yaralanan Oğuz Çiftçi ve Ramazan Mutlu tedavi altına alındı. Polis, 2 kişiyi bıçaklayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.