Rusya’dan şaşırtan Azerbaycan hamlesi!

09.12.2020 - 10:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1337+ kez okundu.
 

Rusya’dan şaşırtan Azerbaycan hamlesi!

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı, Azerbaycan'dan domates ve elma alımını durdurma kararı aldıklarını duyurdu.

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı, (Rosselhoznadzor) Türkiye'den domates ve biber ithalatına getirdiği yasaktan sonra Azerbaycan'dan da elma ve domates alımını durdurma kararı aldı. Türkiye'den domates ve biber sevkiyatına bugünden itibaren yasak getiren Rusya'nın Azerbaycan'dan domates ve elma alımına ilişkin yasağı da 10 Aralık'tan itibaren geçerli olacak. Rosselhoznadzor, Azerbaycan’dan ithal edilen ürünlerde "zararlı organizmalar bulduklarını ve bununla ilgili defalarca Azerbaycan Gıda Güvenliği Ajansı’nı bilgilendirdiklerini ifade etti. Azerbaycan, tarım ithalatının oldukça önemli bir kısmını Rusya'ya gerçekleştiriyor.
Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı, Azerbaycan'dan domates ve elma alımını durdurma kararı aldıklarını duyurdu.

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Ajansı, (Rosselhoznadzor) Türkiye'den domates ve biber ithalatına getirdiği yasaktan sonra Azerbaycan'dan da elma ve domates alımını durdurma kararı aldı.

Türkiye'den domates ve biber sevkiyatına bugünden itibaren yasak getiren Rusya'nın Azerbaycan'dan domates ve elma alımına ilişkin yasağı da 10 Aralık'tan itibaren geçerli olacak.

Rosselhoznadzor, Azerbaycan’dan ithal edilen ürünlerde "zararlı organizmalar bulduklarını ve bununla ilgili defalarca Azerbaycan Gıda Güvenliği Ajansı’nı bilgilendirdiklerini ifade etti.

Azerbaycan, tarım ithalatının oldukça önemli bir kısmını Rusya'ya gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.