Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı

GÜNDEM 20.09.2021 - 11:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1120+ kez okundu.
 

Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı

Üniversiteye baskın düzenleyen silahlı saldırgan 8 can kaybına, 6 yaralanmaya yol açtı. Saldırı anında yaşananlar, anbean kaydedildi.

Rusya'da, üniversitede silahlı saldırı meydana geldi. Saldırgan, elinde silahla Sibirya bölgesindeki Perm Eyalet Ulusal Araştırma Üniversitesi’ne girdi.   8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Rusya Soruşturma Komitesi, etrafa rastgele ateş açan saldırgan nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin yaralandığını kaydetti.   SALDIRI ANINDA YAŞANANLAR Güvenlik güçlerinden bir kaynak, "Kimliği belirsiz bir kişi, üniversite binasına girerek ateş açtı. Bazı öğrenciler ve eğitmenler, saldırgandan saklanmak için kendilerini konferans salonuna kilitledi. Bazıları camdan atladı. Kolluk kuvvetleri bölgeye gidiyor." dedi.   SALDIRGAN YAKALANDI TASS'ın haberine göre, siyah kamuflajlı olan ve kask taktığı görülen üniversite saldırganının yakalandığı bilgisi paylaşıldı. Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı   "KAMPÜSÜ TERK EDİN" Saldırı sırasında üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan acil durum paylaşımında, kampüste olanlardan bölgeyi terk etmeleri istendi. Kampüse gelmek üzere yolda olanlar için "Geri dönün." çağrısı yapıldı.
Üniversiteye baskın düzenleyen silahlı saldırgan 8 can kaybına, 6 yaralanmaya yol açtı. Saldırı anında yaşananlar, anbean kaydedildi.

Rusya'da, üniversitede silahlı saldırı meydana geldi.

Saldırgan, elinde silahla Sibirya bölgesindeki Perm Eyalet Ulusal Araştırma Üniversitesi’ne girdi.

 

8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Rusya Soruşturma Komitesi, etrafa rastgele ateş açan saldırgan nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin yaralandığını kaydetti.

 

SALDIRI ANINDA YAŞANANLAR
Güvenlik güçlerinden bir kaynak, "Kimliği belirsiz bir kişi, üniversite binasına girerek ateş açtı. Bazı öğrenciler ve eğitmenler, saldırgandan saklanmak için kendilerini konferans salonuna kilitledi. Bazıları camdan atladı. Kolluk kuvvetleri bölgeye gidiyor." dedi.

 

SALDIRGAN YAKALANDI
TASS'ın haberine göre, siyah kamuflajlı olan ve kask taktığı görülen üniversite saldırganının yakalandığı bilgisi paylaşıldı.

Rusya'da üniversiteye silahlı saldırı

 

"KAMPÜSÜ TERK EDİN"
Saldırı sırasında üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan acil durum paylaşımında, kampüste olanlardan bölgeyi terk etmeleri istendi.

Kampüse gelmek üzere yolda olanlar için "Geri dönün." çağrısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.