Ruslar güven duyulacak bir millet değil

GÜNDEM 08.09.2020 - 16:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 976+ kez okundu.
 

Ruslar güven duyulacak bir millet değil

Ulusal Mutabakat hükümetini destekleyen Türkiye’ye karşı Rusya’dan bir hamle geldi. Rusya, Hafter saflarında savaşacak askerler için aylık 2000 dolar ödeme yapacak.

Suriye’de katil Esed için paralı asker toplayan Rusya, şimdi de darbeci Hafter için kesenin ağzını açtı. Rusya Esed’ten sonra Hafter için de paralı asker topladı. Rusya, Suriye’deki Kamuşlı ilçesinden 1000 kişiyle aylık 2000 dolar karşılığında Hafter saflarında savaşması için anlaşma yaptı. Libya’da darbeci Hafter’i güçlendirmek isteyen Rusya, 1000 kadar Suriyeliyi Libya’ya gönderdi. Katil Esed’in askerleri tarafından Suriye’de yönetilen süreçte, yaşları 20 ila 40 arasında olan 1000 kişi ile işbirliği yapıldı. Başvuruları kabul edilenler Rus komutanlar tarafından hızlandırılmış eğitimle savaşa hazır hale getirilecek. Kişi başı aylık 2000 dolara anlaşan askerler en az 5 ay boyunca Hafter saflarında yer alacak. Böylelikle Hafter’e gönderilen paralı asker sayısı 5 bini buldu.
Ulusal Mutabakat hükümetini destekleyen Türkiye’ye karşı Rusya’dan bir hamle geldi. Rusya, Hafter saflarında savaşacak askerler için aylık 2000 dolar ödeme yapacak.

Suriye’de katil Esed için paralı asker toplayan Rusya, şimdi de darbeci Hafter için kesenin ağzını açtı. Rusya Esed’ten sonra Hafter için de paralı asker topladı.

Rusya, Suriye’deki Kamuşlı ilçesinden 1000 kişiyle aylık 2000 dolar karşılığında Hafter saflarında savaşması için anlaşma yaptı. Libya’da darbeci Hafter’i güçlendirmek isteyen Rusya, 1000 kadar Suriyeliyi Libya’ya gönderdi.

Katil Esed’in askerleri tarafından Suriye’de yönetilen süreçte, yaşları 20 ila 40 arasında olan 1000 kişi ile işbirliği yapıldı. Başvuruları kabul edilenler Rus komutanlar tarafından hızlandırılmış eğitimle savaşa hazır hale getirilecek. Kişi başı aylık 2000 dolara anlaşan askerler en az 5 ay boyunca Hafter saflarında yer alacak. Böylelikle Hafter’e gönderilen paralı asker sayısı 5 bini buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.