Regis Philbin 88 yaşında hayatını kaybetti

GÜNDEM 26.07.2020 - 14:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1225+ kez okundu.
 

Regis Philbin 88 yaşında hayatını kaybetti

ABD televizyon tarihinin en önemli kişiliklerinden Regis Philbin 88 yaşında hayatını kaybetti.

Regis Philbin'in ölüm haberini ailesi "89'uncu yaş gününden bir ay önce doğal nedenlerle hayatını kaybettiğini bildirmekten üzüntü duyuyoruz" notuyla paylaştı. Regis Philbin 60 yıllık kariyerinde 16 bin 700 saatten fazla ABD televizyonlarında ekranda kalarak, bu alanda Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti. 37 kez "Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri"ne aday gösterilen Philbin, 2008 yılında ise Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülmüştü.
ABD televizyon tarihinin en önemli kişiliklerinden Regis Philbin 88 yaşında hayatını kaybetti.

Regis Philbin'in ölüm haberini ailesi "89'uncu yaş gününden bir ay önce doğal nedenlerle hayatını kaybettiğini bildirmekten üzüntü duyuyoruz" notuyla paylaştı.


Regis Philbin 60 yıllık kariyerinde 16 bin 700 saatten fazla ABD televizyonlarında ekranda kalarak, bu alanda Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.

37 kez "Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri"ne aday gösterilen Philbin, 2008 yılında ise Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.