Putin, LGBT Bayrağı asan ABD ile böyle dalga geçti

04.07.2020 - 11:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1515+ kez okundu.
 

Putin, LGBT Bayrağı asan ABD ile böyle dalga geçti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, LGBT Bayrağı asan ABD Büyükelçiliği'ni kendi silahı ile adeta dalga geçti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğine LGBT'yi simgeleyen bayrağın asılmasına ilişkin, "Onlar, orada kimin çalıştığını göstermiş oldu" dedi. Putin, Anayasa Değişikliği Komisyonu ile yaptığı toplantıda, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğinde LGBT'yi simgeleyen gökkuşağı renkli bayrağın asılmasını değerlendirdi. Putin eşcinselleri istemiyor Vladimir Putin, "Onlar, orada kimin çalıştığına dair bir şey gösterdiler. Fakat bu, korkutucu bir şey değil. Bununla ilgili birçok kez açıklama yaptık. Bu konuda pozisyonumuz nettir." dedi. Reşit olmayanlara homoseksüellik propagandası yapılmasını engelleyen bir kanunu yürürlüğe soktuklarını belirten Putin, insanların yetişkin hale geldikten sonra kendi kaderlerine karar verebileceğini vurguladı. Rus anayasası eşcinsel evliliğe de karşı Rusya'da yarından itibaren yürürlüğe girecek anayasa değişikliklerinin 72. maddesinde yer alan "erkek ve kadının birliğinden oluşan evlilik kurumunun korunması" ifadesi ile eşcinsel evliliklerin yolu kapatılıyor.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, LGBT Bayrağı asan ABD Büyükelçiliği'ni kendi silahı ile adeta dalga geçti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğine LGBT'yi simgeleyen bayrağın asılmasına ilişkin, "Onlar, orada kimin çalıştığını göstermiş oldu" dedi.

Putin, Anayasa Değişikliği Komisyonu ile yaptığı toplantıda, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğinde LGBT'yi simgeleyen gökkuşağı renkli bayrağın asılmasını değerlendirdi.

Putin eşcinselleri istemiyor
Vladimir Putin, "Onlar, orada kimin çalıştığına dair bir şey gösterdiler. Fakat bu, korkutucu bir şey değil. Bununla ilgili birçok kez açıklama yaptık. Bu konuda pozisyonumuz nettir." dedi.

Reşit olmayanlara homoseksüellik propagandası yapılmasını engelleyen bir kanunu yürürlüğe soktuklarını belirten Putin, insanların yetişkin hale geldikten sonra kendi kaderlerine karar verebileceğini vurguladı.

Rus anayasası eşcinsel evliliğe de karşı
Rusya'da yarından itibaren yürürlüğe girecek anayasa değişikliklerinin 72. maddesinde yer alan "erkek ve kadının birliğinden oluşan evlilik kurumunun korunması" ifadesi ile eşcinsel evliliklerin yolu kapatılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.