Prensin sarayında ceset paniği

GÜNDEM 06.09.2020 - 15:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1279+ kez okundu.
 

Prensin sarayında ceset paniği

İngiltere tahtının iki numaralı vârisi Prens William ve eşi Kate Middleton’ın ikamet ettiği Kensington Sarayı önündeki göletten geçen hafta bir cesedin çıkarıldığı ortaya çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Kensington Sarayı önündeki gölette geçen hafta bir kadın cesedinin bulunması polisi alarma geçirdi. Olay Prens William ve eşi Düşes Catherine’in çocuklarıyla birlikte yaşadığı Kensington Sarayı’nda da endişe verici saatlerin yaşanmasına yol açtı.   KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ Cesedin önce bir haftadır kayıp olan ünlü ressam Endellion Lycett Green’e (51) ait olabileceği şüphesiyle ailesinden teşhis etmeleri istendi. Ancak Green’in sağ salim bulunmasıyla cesedin henüz kimliği belirlenemeyen başka birine ait olduğu anlaşıldı. Polisin hem cesedin kimliğini belirleme, hem de ölüm sebebine ilişkin soruşturması sürüyor.
İngiltere tahtının iki numaralı vârisi Prens William ve eşi Kate Middleton’ın ikamet ettiği Kensington Sarayı önündeki göletten geçen hafta bir cesedin çıkarıldığı ortaya çıktı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Kensington Sarayı önündeki gölette geçen hafta bir kadın cesedinin bulunması polisi alarma geçirdi. Olay Prens William ve eşi Düşes Catherine’in çocuklarıyla birlikte yaşadığı Kensington Sarayı’nda da endişe verici saatlerin yaşanmasına yol açtı.

 

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Cesedin önce bir haftadır kayıp olan ünlü ressam Endellion Lycett Green’e (51) ait olabileceği şüphesiyle ailesinden teşhis etmeleri istendi. Ancak Green’in sağ salim bulunmasıyla cesedin henüz kimliği belirlenemeyen başka birine ait olduğu anlaşıldı. Polisin hem cesedin kimliğini belirleme, hem de ölüm sebebine ilişkin soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.