Polise Ceza Vermeyen Hakimler Halkı Ayaklandırıyor

27.09.2020 - 12:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 928+ kez okundu.
 

Polise Ceza Vermeyen Hakimler Halkı Ayaklandırıyor

Polis karşıtı gösterilerin devam ettiği Louisville’de, çok sayıda pankartın olduğu aracın ele geçirilmesi, eylemlerin finanse edilmesinde liberal milyarder George Soros olduğu iddiasını güçlendirdi.

ABD’de siyahi Breonna Taylor’ın evine yapılan baskında, polislerin tabancasından çıkan kurşunla öldürülmesinin ardından çıkan protestolar, hız kesmeden devam ediyor.   POLİSLER SUÇSUZ BULUNDU Kentucky eyaletinin Louisville şehrinde gerçekleşen olay sonrası, Taylor’ın ölümüne neden olan polisler hakkında cinayet suçlamasının çıkmaması, kızgın göstericilerin bir kez daha sokaklara çıkmasına neden oldu. Polislerin suçsuz bulunmasının infial yarattığı kentte, “protestoların ardında başka güçler var” iddiası ise gittikçe kuvvetlendi.   EYLEMLER DIŞARIDAN FİNANSE EDİLİYOR İDDİASI Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Louisville’de bir nakliye aracı kiralayan kadının tuttuğu kamyondan yüksek sayıda protesto malzemesi çıktı. Taşımacılık firması U-Haul'a ait olan kamyonda, eylemcilere verilecek pankart gibi malzemeler de ele geçirildi.   Polisin kamyonu ele geçirmesinin ve eylemi gerçekleştiren kadının gözaltına alınmasının ardından yayılan görüntüler, sosyal medyada “isyanların planlı çıktığının kanıtı" olarak paylaşıldı.   OKLAR BİR KEZ DAHA SOROS'A DÖNDÜ Eylemlerin önceden tasarlandığının bir kanıtı olduğu söylenen kareler, milyarder yatırımcı ve iş insanı George Soros’un eylemleri finanse ettiği iddiasını bir kez daha gündeme getirdi. Birçok internet sitesi, aracı kiralayan kadının daha önce Soros vakfında çalıştığına ilişkin iddialar gündeme getirdi.
Polis karşıtı gösterilerin devam ettiği Louisville’de, çok sayıda pankartın olduğu aracın ele geçirilmesi, eylemlerin finanse edilmesinde liberal milyarder George Soros olduğu iddiasını güçlendirdi.

ABD’de siyahi Breonna Taylor’ın evine yapılan baskında, polislerin tabancasından çıkan kurşunla öldürülmesinin ardından çıkan protestolar, hız kesmeden devam ediyor.

 

POLİSLER SUÇSUZ BULUNDU
Kentucky eyaletinin Louisville şehrinde gerçekleşen olay sonrası, Taylor’ın ölümüne neden olan polisler hakkında cinayet suçlamasının çıkmaması, kızgın göstericilerin bir kez daha sokaklara çıkmasına neden oldu.

Polislerin suçsuz bulunmasının infial yarattığı kentte, “protestoların ardında başka güçler var” iddiası ise gittikçe kuvvetlendi.

 

EYLEMLER DIŞARIDAN FİNANSE EDİLİYOR İDDİASI
Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Louisville’de bir nakliye aracı kiralayan kadının tuttuğu kamyondan yüksek sayıda protesto malzemesi çıktı. Taşımacılık firması U-Haul'a ait olan kamyonda, eylemcilere verilecek pankart gibi malzemeler de ele geçirildi.

 

Polisin kamyonu ele geçirmesinin ve eylemi gerçekleştiren kadının gözaltına alınmasının ardından yayılan görüntüler, sosyal medyada “isyanların planlı çıktığının kanıtı" olarak paylaşıldı.

 

OKLAR BİR KEZ DAHA SOROS'A DÖNDÜ
Eylemlerin önceden tasarlandığının bir kanıtı olduğu söylenen kareler, milyarder yatırımcı ve iş insanı George Soros’un eylemleri finanse ettiği iddiasını bir kez daha gündeme getirdi.

Birçok internet sitesi, aracı kiralayan kadının daha önce Soros vakfında çalıştığına ilişkin iddialar gündeme getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.