Polis Kilotlarında uyuşturucu yakaladı mahkeme serbest bıraktı

27.05.2020 - 16:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1812+ kez okundu.
 

Polis Kilotlarında uyuşturucu yakaladı mahkeme serbest bıraktı

Gemlik ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan otomobildeki 3 kişiden birinin, iç çamaşırından uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bursa'nın Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, dün şüphe üzerine bir otomobili takibe aldı. Aracın durdurulmasının ardından içindeki 3 kişinin, izin belgesinin olmadığı belirlendi.   KISITLAMA CEZASI KESİLDİ R.H., R.Ö. ve İ.T.'ye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 9 bin 450 TL para cezası kesildi. Şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilde yapılan aramalarda ise 40 gram satışa hazır metamfetamin ele geçirildi.   İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI Uyuşturucunun bir kısmının, R.H.'nin iç çamaşırında bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınıp işlemleri sonrası Gemlik Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Gemlik ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan otomobildeki 3 kişiden birinin, iç çamaşırından uyuşturucu çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bursa'nın Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, dün şüphe üzerine bir otomobili takibe aldı.

Aracın durdurulmasının ardından içindeki 3 kişinin, izin belgesinin olmadığı belirlendi.

 

KISITLAMA CEZASI KESİLDİ
R.H., R.Ö. ve İ.T.'ye kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 9 bin 450 TL para cezası kesildi. Şüphelilerin üzerlerinde ve otomobilde yapılan aramalarda ise 40 gram satışa hazır metamfetamin ele geçirildi.

 

İÇ ÇAMAŞIRINDAN ÇIKTI
Uyuşturucunun bir kısmının, R.H.'nin iç çamaşırında bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınıp işlemleri sonrası Gemlik Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.