PKKHDP'li Hüda Kaya zaten dağdan gelmiş!

21.06.2020 - 14:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1078+ kez okundu.
 

PKKHDP'li Hüda Kaya zaten dağdan gelmiş!

TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı skandal konuşmada "İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize?" diyen terör sevici HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın sık sık dağdaki teröristleri ziyaret ettiği ortaya çıktı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Meclis'te yaptığı tepki çeken açıklamasında HDP kapatılsın diye kampanyalar düzenlendiğini söyleyerek, "Ben demokratik mücadeleyi, parlamenter sistemi, insanlarımızın iradesini, bu mücadeleyi tercih ederek, bizler, her birimiz buraya geldik. İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize? Gidip savaşamaz mıydık? Dağı tercih edemez miydik sevgili arkadaşlar" ifadelerini kullandı. AK Parti ve MHP'li vekillerin anında karşılık verdiği o sözlerin ardından, söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Her ne kadar fiziken burada olsalar da zihnen dağda olduklarını da bir daha itiraf ettiler” dedi.   Turan, her ne kadar ruhen dağda olduğunu söylese de Kaya'nın bir dönem fiziken de dağda olduğu ortaya çıktı.   'Dağa çıkmış, sonra meclis'e gelmişsin' Sosyal medyada paylaşılan o fotoğraflarla ilgili 'E zaten dağa çıkmış, sonra Meclis'e gelmişsin.' ifadeleri kullanıldı.
TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı skandal konuşmada "İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize?" diyen terör sevici HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın sık sık dağdaki teröristleri ziyaret ettiği ortaya çıktı.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Meclis'te yaptığı tepki çeken açıklamasında HDP kapatılsın diye kampanyalar düzenlendiğini söyleyerek, "Ben demokratik mücadeleyi, parlamenter sistemi, insanlarımızın iradesini, bu mücadeleyi tercih ederek, bizler, her birimiz buraya geldik. İsteseydik dağa gitmeye engel mi var bize? Gidip savaşamaz mıydık? Dağı tercih edemez miydik sevgili arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP'li vekillerin anında karşılık verdiği o sözlerin ardından, söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Her ne kadar fiziken burada olsalar da zihnen dağda olduklarını da bir daha itiraf ettiler” dedi.

 

Turan, her ne kadar ruhen dağda olduğunu söylese de Kaya'nın bir dönem fiziken de dağda olduğu ortaya çıktı.

 

'Dağa çıkmış, sonra meclis'e gelmişsin'
Sosyal medyada paylaşılan o fotoğraflarla ilgili 'E zaten dağa çıkmış, sonra Meclis'e gelmişsin.' ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.