PKK'ya hizmet eden HDP kapatın ki milletin vebali sırtınıza binmesin

19.06.2020 - 18:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1546+ kez okundu.
 

PKK'ya hizmet eden HDP kapatın ki milletin vebali sırtınıza binmesin

Jandarma, Karayazı'da bulunan HDP binası dahil olmak üzere 11 farklı adrese eş zamanlı terör operasyonu düzenledi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nın, Karayazı HDP ilçe binası dahil toplam 11 adrese düzenlendiği eş zamanlı baskın başarıyla tamamlandı. MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli olarak İl Jandarma Komutanlığı TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin gerçekleştirdiği operasyonda PKK\KCK Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre ve engellenmesine yönelik çalışma yürütüldü.   HDP İLÇE BİNASI DAHİL 11 ADRESE BASKIN Karayazı İlçesi genelinde 9 şahsın terör örgütlerine erzak ve araç temin ettiği bilgisiyle harekete geçen ekipler, HDP Karayazı İlçe Binası dahil olmak üzere 11 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyon sonucunda D.P., N.Y., M.Ç., N.K., H.G., S.Ç. ve M.A. isimli 7 şahıs gözaltına alındı.   ÖRGÜTE AİT DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ Düzenlenen baskının ardından 1 adet ruhsatsız AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 110 adet fişek, 3 adet tabanca, 15 adet, 7.62mm ve 50 adet 9mm tabanca mermisi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.   2 ŞÜPHELİ HALA ARANIYOR Aramada ikametinde olmayan 2 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, gözaltına alınan şüpheliler Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Jandarma, Karayazı'da bulunan HDP binası dahil olmak üzere 11 farklı adrese eş zamanlı terör operasyonu düzenledi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nın, Karayazı HDP ilçe binası dahil toplam 11 adrese düzenlendiği eş zamanlı baskın başarıyla tamamlandı.

MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli olarak İl Jandarma Komutanlığı TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin gerçekleştirdiği operasyonda PKK\KCK Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre ve engellenmesine yönelik çalışma yürütüldü.

 

HDP İLÇE BİNASI DAHİL 11 ADRESE BASKIN
Karayazı İlçesi genelinde 9 şahsın terör örgütlerine erzak ve araç temin ettiği bilgisiyle harekete geçen ekipler, HDP Karayazı İlçe Binası dahil olmak üzere 11 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyon sonucunda D.P., N.Y., M.Ç., N.K., H.G., S.Ç. ve M.A. isimli 7 şahıs gözaltına alındı.

 

ÖRGÜTE AİT DÖKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ
Düzenlenen baskının ardından 1 adet ruhsatsız AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 110 adet fişek, 3 adet tabanca, 15 adet, 7.62mm ve 50 adet 9mm tabanca mermisi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

 

2 ŞÜPHELİ HALA ARANIYOR
Aramada ikametinde olmayan 2 şüphelinin yakalama çalışmaları devam ederken, gözaltına alınan şüpheliler Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.