PKK, DHKP-C, FETO ile mutluymuş asla Cumhur İttifakı'na katılmazmış

17.01.2021 - 00:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2334+ kez okundu.
 

PKK, DHKP-C, FETO ile mutluymuş asla Cumhur İttifakı'na katılmazmış

Meral Akşener, KRT TV’de Söz Meclisi programında Çiğdem Akdemir’in sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT TV'de Çiğdem Akdemir’in sunduğu 'Söz Meclisi' programına katıldı. Çiğdem Akdemir'in sorularını yanıtlayan Akşener, ittifak değişikliğiyle ilgili konuda açıklamalarda bulundu.   "BAŞIMA SİLAH DAYASALAR CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMAM" Akşener açıklamasında, "Biz İYİ Parti’yi kolay şartlar altında kurmadık. İYİ Parti’yi bir ev olarak düşünürsek son derece zorlukla kurulmuş, helal lokma yediğimiz bir ev. Bizim evimiz 83 milyondur. Milletimizin sinesidir. Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminde Cumhur İttifakı’nın içinde yer almamız mümkün değil! Başıma silah dayasalar mümkün değil." dedi.
Meral Akşener, KRT TV’de Söz Meclisi programında Çiğdem Akdemir’in sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT TV'de Çiğdem Akdemir’in sunduğu 'Söz Meclisi' programına katıldı.

Çiğdem Akdemir'in sorularını yanıtlayan Akşener, ittifak değişikliğiyle ilgili konuda açıklamalarda bulundu.

 

"BAŞIMA SİLAH DAYASALAR CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMAM"
Akşener açıklamasında, "Biz İYİ Parti’yi kolay şartlar altında kurmadık. İYİ Parti’yi bir ev olarak düşünürsek son derece zorlukla kurulmuş, helal lokma yediğimiz bir ev. Bizim evimiz 83 milyondur. Milletimizin sinesidir.

Partili Cumhurbaşkanlığı sisteminde Cumhur İttifakı’nın içinde yer almamız mümkün değil! Başıma silah dayasalar mümkün değil." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.