PKK bitti bitiyor, kan kaybediyor diye atılan haber başlıklar bıktırdı

14.05.2020 - 13:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1777+ kez okundu.
 

PKK bitti bitiyor, kan kaybediyor diye atılan haber başlıklar bıktırdı

İçişleri Bakanlığı PKK’lı 2 teröristin daha teslim olmasıyla, yılın başından bu yana 78 teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanlığı PKK’lı 2 teröristin daha teslim olmasıyla, 2020’nin başından bu yana 78 teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi. İçişleri Bakanlığından gelen açıklamada, Mardin’de PKK’nın Suriye uzantısında yer alan 2 teröristin güvenlik kuvvetlerine teslim olduğu, böylelikle 1 Ocak’tan bu yana yalnızca ikna yoluyla teslim olan terörist sayısının 78’e yükseldiği belirtildi.   PKK'DA ÇÖZÜLME SÜRÜYOR YALANI İçişleri Bakanlığından gelen açıklamada teslim olan Z.A'nın 2015 yılında, R.A.H'nin ise 2016 yılında bölücü terör örgütü PKK’ya katıldığı saptandığı bilgisi verildi
İçişleri Bakanlığı PKK’lı 2 teröristin daha teslim olmasıyla, yılın başından bu yana 78 teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanlığı PKK’lı 2 teröristin daha teslim olmasıyla, 2020’nin başından bu yana 78 teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanlığından gelen açıklamada, Mardin’de PKK’nın Suriye uzantısında yer alan 2 teröristin güvenlik kuvvetlerine teslim olduğu, böylelikle 1 Ocak’tan bu yana yalnızca ikna yoluyla teslim olan terörist sayısının 78’e yükseldiği belirtildi.

 

PKK'DA ÇÖZÜLME SÜRÜYOR YALANI

İçişleri Bakanlığından gelen açıklamada teslim olan Z.A'nın 2015 yılında, R.A.H'nin ise 2016 yılında bölücü terör örgütü PKK’ya katıldığı saptandığı bilgisi verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.