Pedofili baskınında gardıroptan çıktı

28.12.2019 - 15:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 758+ kez okundu.
 

Pedofili baskınında gardıroptan çıktı

Almanya’nın Recklinghausen kentinde 2.5 yıldır kayıp olan 15 yaşındaki bir çocuk, pedofili şüphesiyle baskına gidilen bir kişinin evinde gardıropta bulundu.

Polis, Marvin K.’nin henüz evde zorla tutulduğuna dair bir bulgu olmadığını duyurdu. Ancak çocuğun annesi, “Bana sıkıca sarıldı ve titremeye başladı. ‘Anne beni eve götür. Beni burada hapsettiler. Hava alamıyordum’ dedi. İkimiz de ağladık. Elimi bırakmadı” diye konuştu. Adının Manuela olduğu belirtilen 53 yaşındaki anne, “Oğlumdan umudumu kesmiştim” dedi. ‘YURTTA KALIYORDU’ BBC’nin polis yetkililerine dayandırdığı bilgilere göre çocuk kaybolmadan önce yurtta kalıyordu. Sosyal yardım görevlilerine göre Marvin K., 11 Haziran 2017 sabahı arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek yurttan ayrıldı. Marvin K.’nin telefonundan en son o gün saat 11.37’de sinyal alındı. Marvin K., işsiz olduğu belirtilen zanlının evine pedofili soruşturması kapsamında düzenlenen baskında tesadüfen bulundu.
Almanya’nın Recklinghausen kentinde 2.5 yıldır kayıp olan 15 yaşındaki bir çocuk, pedofili şüphesiyle baskına gidilen bir kişinin evinde gardıropta bulundu.

Polis, Marvin K.’nin henüz evde zorla tutulduğuna dair bir bulgu olmadığını duyurdu. Ancak çocuğun annesi, “Bana sıkıca sarıldı ve titremeye başladı. ‘Anne beni eve götür. Beni burada hapsettiler. Hava alamıyordum’ dedi. İkimiz de ağladık. Elimi bırakmadı” diye konuştu.

Adının Manuela olduğu belirtilen 53 yaşındaki anne, “Oğlumdan umudumu kesmiştim” dedi.

‘YURTTA KALIYORDU’

BBC’nin polis yetkililerine dayandırdığı bilgilere göre çocuk kaybolmadan önce yurtta kalıyordu. Sosyal yardım görevlilerine göre Marvin K., 11 Haziran 2017 sabahı arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek yurttan ayrıldı. Marvin K.’nin telefonundan en son o gün saat 11.37’de sinyal alındı.

Marvin K., işsiz olduğu belirtilen zanlının evine pedofili soruşturması kapsamında düzenlenen baskında tesadüfen bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.