Özel harekat polisi hendek operasyonlarını anlattı

21.02.2020 - 23:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1614+ kez okundu.
 

Özel harekat polisi hendek operasyonlarını anlattı

Emniyet güçleri bünyesinde 30 yıl özel harekat polisi olarak görev yapan polis, hendek operasyonları sırasında FETÖ'cü askerlerin yaptığı hainlikleri anlattı.

Yurt içinde ve dışında birçok tehlikeli göreve katılmış, 30 yıllık bir özel harekat polis, hendek operasyonları döneminde yaşadıklarını anlattı. Sert çatışmaların ortasında, karşılarındaki PKK'lı teröristlerden başka Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içine sızmış hain FETÖ'cü askerlerle neler yaşadıklarını açıkladı. Özel harekat polisi hendek operasyonlarını anlattı VİDEO Yukarıdaki video için ilk yorumu sen ekle   FETÖ'CÜ BİNBAŞI: EMREDİYORUM ATACAKSINIZ! YouTube’da MAKSAT 114 adlı bir kanala konuşan polis, 1 arkadaşını şehit verdiği,  3 arkadaşının da yaralandığı bir operasyonda, FETÖ'cü bir binbaşının kendilerine nasıl top ateşi tuttuğunu anlattı.   Dost ateşiyle vurulduklarını, ikinci atışın geleceğini bildikleri için yaralı arkadaşlarına yardım edemediklerini anlatan polis, ''Bu tank mermisi mahiyetinde. Orada 3 yaralı bir de ağır yaralı, dördüncü yaralı çok ağırdı işte. Bunu helikopterle götürürken şehit oldu kardeşimiz. Yani onu kurtaramadık. Biz bunu daha sonra öğreniyoruz ki, hani diyoruz ya düşman karşıda diyoruz. Ama düşman içimizde. İşte malum olaylar. Bize ateş eden de tanktan sorumlu binbaşı. Akşam bizi vuran da o, bize tankla ateş eden de o adam. "HEPSİ BELASINI BULDU" Malum 15 Temmuz olayı olunca, orada bunların hepsi belasını buldu. Hatta yanındaki uzmanlar şunu diyormuş; Orada dost kuvvetler var. Bizimkiler orada. Oraya atmayalım. 'Hayır ben emrediyorum. Orada bölücü terör örgütü mensupları var. Atacaksınız' deyince atış yapıyorlar. Bizim oradaki olayımız o şekilde olmuş." ifadelerini kullandı.
Emniyet güçleri bünyesinde 30 yıl özel harekat polisi olarak görev yapan polis, hendek operasyonları sırasında FETÖ'cü askerlerin yaptığı hainlikleri anlattı.

Yurt içinde ve dışında birçok tehlikeli göreve katılmış, 30 yıllık bir özel harekat polis, hendek operasyonları döneminde yaşadıklarını anlattı.

Sert çatışmaların ortasında, karşılarındaki PKK'lı teröristlerden başka Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içine sızmış hain FETÖ'cü askerlerle neler yaşadıklarını açıkladı.

Özel harekat polisi hendek operasyonlarını anlattı VİDEO

 

FETÖ'CÜ BİNBAŞI: EMREDİYORUM ATACAKSINIZ!

YouTube’da MAKSAT 114 adlı bir kanala konuşan polis, 1 arkadaşını şehit verdiği,  3 arkadaşının da yaralandığı bir operasyonda, FETÖ'cü bir binbaşının kendilerine nasıl top ateşi tuttuğunu anlattı.

 

Dost ateşiyle vurulduklarını, ikinci atışın geleceğini bildikleri için yaralı arkadaşlarına yardım edemediklerini anlatan polis, ''Bu tank mermisi mahiyetinde. Orada 3 yaralı bir de ağır yaralı, dördüncü yaralı çok ağırdı işte. Bunu helikopterle götürürken şehit oldu kardeşimiz. Yani onu kurtaramadık. Biz bunu daha sonra öğreniyoruz ki, hani diyoruz ya düşman karşıda diyoruz. Ama düşman içimizde. İşte malum olaylar. Bize ateş eden de tanktan sorumlu binbaşı. Akşam bizi vuran da o, bize tankla ateş eden de o adam.

Özel harekat polisi hendek operasyonlarını anlattı

"HEPSİ BELASINI BULDU"

Malum 15 Temmuz olayı olunca, orada bunların hepsi belasını buldu. Hatta yanındaki uzmanlar şunu diyormuş; Orada dost kuvvetler var. Bizimkiler orada. Oraya atmayalım. 'Hayır ben emrediyorum. Orada bölücü terör örgütü mensupları var. Atacaksınız' deyince atış yapıyorlar. Bizim oradaki olayımız o şekilde olmuş." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.