Oyunu ve oyuncularını iyi kurarsa CHP'yi paramparça eder

GÜNDEM 06.08.2020 - 12:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 963+ kez okundu.
 

Oyunu ve oyuncularını iyi kurarsa CHP'yi paramparça eder

Yeni parti için çalışmalarına hız veren Muharrem İnce, Ankara'da ofis kurma kararı aldı. İnce, Ankara'da ofisi açmadan önce İstanbul'daki görüşme trafiğini artıracak. İnce'nin hedefinde, partinin ayrıştırdığını ve küstürdüğünü düşündüğü isimler var. Muharrem İnce, dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve part yönetimine veryansın etmiş, 'Bölücü' demişti.

'İNCE' OPERASYON İSTANBUL'DA BAŞLADI CHP'den ayrılmasına ve yeni parti kurmasına kesin gözüyle bakılan Muharrem İnce'nin İStanbul'da bir dizi görüşmeler yürüttüğü kulislerde konuşuluyor. İnce'nin görüşmeleri yürüttüğü isimler arasında yer alan birçok ismin CHP'deki parti içi küskünler olduğu belirtiliyor. İnce'nin bazı isimlere kurucular kurulu üyeliği teklif ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. MERKEZ ÜSSÜ ANKARA OLACAK DEMİŞTİ, OFİSİ AÇIYOR Muharrem İnce'nin kendisine yakın isimlere partisini tarif ederken sarf ettiği iddia edilen sözler hayli dikkat çekmişti. İnce, "Partinin bir ayağı Kandil, diğer ayağı Brüksel'de olmayacak. İki ayağı da Ankara'da olacak" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. İnce'nin Ankara burgusu sonrası harekete geçtiği ve merkez üssü için ofis çalışmalarına başladığı belirtiliyor. İnce'nin ikamet ettiği ilçe olan Yaşamkent'te ofis tutacağı öğrenildi. İnce, kritik görüşmeleri burada yapacak. İnce, Yaşamkent'in yanı sıra genel başkan adaylığı sırasında kullandığı Çankaya semtindeki çalışma ofisinden de yararlanacak. İNCE SESSİZLİĞİNİ CHP'YE KARŞI BOZDU İnce dün attığı tweet'te "Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" diye sordu. CHP'DE SESSİZLİK HAKİM İnce'nin yeni parti çalışmaları ile ilgili haberler karşısında CHP'de sessizlik hakim. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kendisine yöneltilen soruyu geçiştirerek yanıt verirken, parti içinde bölünme olduğu da gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor. CHP'deki marjinal kanat İnce'nin gitmesinden memnun. Ulusalcı ve muhalefet olarak bilinen kanat ise İnce'nin partide kalması için bir şeyler yapılmasını talep ediyor. Partinin İnce'yi bazı vaatler ile yolundan döndürmeye çalışacağı basında yer almıştı. Ancak somut bir adım henüz atılmış değil. İnce'nin dünkü sert sözleri sonrası partiden bir talep gelme ihtimalinin zayıf olduğu belirtiliyor.
Yeni parti için çalışmalarına hız veren Muharrem İnce, Ankara'da ofis kurma kararı aldı. İnce, Ankara'da ofisi açmadan önce İstanbul'daki görüşme trafiğini artıracak. İnce'nin hedefinde, partinin ayrıştırdığını ve küstürdüğünü düşündüğü isimler var. Muharrem İnce, dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve part yönetimine veryansın etmiş, 'Bölücü' demişti.

'İNCE' OPERASYON İSTANBUL'DA BAŞLADI

CHP'den ayrılmasına ve yeni parti kurmasına kesin gözüyle bakılan Muharrem İnce'nin İStanbul'da bir dizi görüşmeler yürüttüğü kulislerde konuşuluyor. İnce'nin görüşmeleri yürüttüğü isimler arasında yer alan birçok ismin CHP'deki parti içi küskünler olduğu belirtiliyor. İnce'nin bazı isimlere kurucular kurulu üyeliği teklif ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.


MERKEZ ÜSSÜ ANKARA OLACAK DEMİŞTİ, OFİSİ AÇIYOR

Muharrem İnce'nin kendisine yakın isimlere partisini tarif ederken sarf ettiği iddia edilen sözler hayli dikkat çekmişti. İnce, "Partinin bir ayağı Kandil, diğer ayağı Brüksel'de olmayacak. İki ayağı da Ankara'da olacak" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. İnce'nin Ankara burgusu sonrası harekete geçtiği ve merkez üssü için ofis çalışmalarına başladığı belirtiliyor. İnce'nin ikamet ettiği ilçe olan Yaşamkent'te ofis tutacağı öğrenildi. İnce, kritik görüşmeleri burada yapacak. İnce, Yaşamkent'in yanı sıra genel başkan adaylığı sırasında kullandığı Çankaya semtindeki çalışma ofisinden de yararlanacak.


İNCE SESSİZLİĞİNİ CHP'YE KARŞI BOZDU

İnce dün attığı tweet'te "Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" diye sordu.


CHP'DE SESSİZLİK HAKİM

İnce'nin yeni parti çalışmaları ile ilgili haberler karşısında CHP'de sessizlik hakim. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kendisine yöneltilen soruyu geçiştirerek yanıt verirken, parti içinde bölünme olduğu da gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor. CHP'deki marjinal kanat İnce'nin gitmesinden memnun. Ulusalcı ve muhalefet olarak bilinen kanat ise İnce'nin partide kalması için bir şeyler yapılmasını talep ediyor.


Partinin İnce'yi bazı vaatler ile yolundan döndürmeye çalışacağı basında yer almıştı. Ancak somut bir adım henüz atılmış değil. İnce'nin dünkü sert sözleri sonrası partiden bir talep gelme ihtimalinin zayıf olduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.