Otomobiliyle çarptığı aracın sürücüsünü öldürdü

CİNAYET 19.02.2021 - 16:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 948+ kez okundu.
 

Otomobiliyle çarptığı aracın sürücüsünü öldürdü

Trafikte otomobiliyle çarpıp, şarampole yuvarladığı otomobilin sürücüsünü daha sonra tabanca ile ateş ederek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan zanlı, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de 27 Haziran 2019’da meydana gelen olayda Burhan Bozdağ, yönetimindeki otomobil ile trafikte seyir halindeyken, Niyazi Yıldırım'ın kullandığı otomobilde ilişki yaşadığını düşündüğü annesi N.B.'yi gördü. Bozdağ, otomobili ile Yıldırım'ın otomobiline çarparken, iki araç şarampole yuvarlandı. TERS DÖNEN OTOMOBİLDE ÖLDÜRDÜ Bozdağ, daha sonra aracından inip, ters dönen otomobilin sürücüsü Niyazi Yıldırım'a tabanca ile 2 el ateş ederek, öldürdü. Araçta bulunan annesi N.B. yara almadan kurtulurken, olayın ardından kaçan Burhan Bozdağ, gözaltına alınıp, tutuklandı.   “ADALETE HER ZAMAN GÜVENDİM” Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklu yargılanan Bozdağ, karar duruşmasına cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Mahkemede son sözü sorulan Bozdağ, "Olayı hep dostane ve iyi niyetle kapatma derdindeydim. Eşi de bu duruma şahittir. Olayın bu şekilde sonuçlanmasını istemezdim. Kesinlikle kötü bir niyet beslemedim. Olay bu şekilde sonuçlandığı için çok pişmanım. Adalete her zaman güvendim." diye konuştu.   15 YIL HAPİS CEZASI ALDI Mahkeme heyeti, Burhan Bozdağ'a, 'kasten adam öldürme' suçundan 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulayarak 15 yıl hapis cezası verdi.
Trafikte otomobiliyle çarpıp, şarampole yuvarladığı otomobilin sürücüsünü daha sonra tabanca ile ateş ederek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan zanlı, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de 27 Haziran 2019’da meydana gelen olayda Burhan Bozdağ, yönetimindeki otomobil ile trafikte seyir halindeyken, Niyazi Yıldırım'ın kullandığı otomobilde ilişki yaşadığını düşündüğü annesi N.B.'yi gördü.

Bozdağ, otomobili ile Yıldırım'ın otomobiline çarparken, iki araç şarampole yuvarlandı.

TERS DÖNEN OTOMOBİLDE ÖLDÜRDÜ
Bozdağ, daha sonra aracından inip, ters dönen otomobilin sürücüsü Niyazi Yıldırım'a tabanca ile 2 el ateş ederek, öldürdü.

Araçta bulunan annesi N.B. yara almadan kurtulurken, olayın ardından kaçan Burhan Bozdağ, gözaltına alınıp, tutuklandı.

 

“ADALETE HER ZAMAN GÜVENDİM”
Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklu yargılanan Bozdağ, karar duruşmasına cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Mahkemede son sözü sorulan Bozdağ, "Olayı hep dostane ve iyi niyetle kapatma derdindeydim. Eşi de bu duruma şahittir. Olayın bu şekilde sonuçlanmasını istemezdim. Kesinlikle kötü bir niyet beslemedim. Olay bu şekilde sonuçlandığı için çok pişmanım. Adalete her zaman güvendim." diye konuştu.

 

15 YIL HAPİS CEZASI ALDI
Mahkeme heyeti, Burhan Bozdağ'a, 'kasten adam öldürme' suçundan 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulayarak 15 yıl hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.