Okul müdiresi eski öğrencilerine para vererek...

20.01.2020 - 11:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 2292+ kez okundu.
 

Okul müdiresi eski öğrencilerine para vererek...

Rusya'da yaşanana korkunç olay, korku filmlerini aratmayacak cinsten... İddiaya göre okul müdiresi, eski sevgilisinin karısını ortadan kaldırmak için eski öğrencilerine para verdi. Sonra yaşananlar ise tek kelimeyle tüyler ürpertici.

35 yaşındaki Vasilisa Maslova, Rusya'nın en prestijli özel okullarından birinde yönetici olarak görev yapıyordu. Müdire Maslova, görev yaptığı okulun eski mezunlarından iki öğrenci ile anlaşıp onlara para verdi. Yaptığı ödeme karşılığında da sevgilisi olduğu iddia edilen Mikhail Khananashvili'nin karısı Svetlana Khananashvili'ye saldırmalarını istedi. 21 yaşındaki Nikolay Frolov ve 20 yaşındaki Irina Pogarchenko, 37 yaşındaki Svetlana'ya saldırarak kadını altı bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Muhasebecilik yapan kadın, yaklaşık dört litre kan kaybederek ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Svetlana'ya kan verildi ve genç kadın solunum cihazına bağlandı. Vasilisa Maslova, Russian Harvard adlı okulda müdirelik yapıyor. Burada zengin ve sosyetik Rus ailelerinin çocukları eğitim alıyor. Yerel gazeteler Moskovalı politikacı Khananashvili ile Vasilisa Maslova'nın yasak aşk yaşadıklarını ve sevgili olduklarını yazdı. Liberal siyasi parti Yablokoparty'nin üyesi olan politikacı Mikhail Khananashvili ise, Vasilisa ile sevgili oldukları iddiasını kesin bir dille reddediyor. Khananashvili, "Aramızda bir ilişki yok ama kendisinin uzun süredir bana karşı güçlü hisleri var" dediği bildirildi. Vasilisa'nın avukatları ise kadının hamile olduğunu ve babasının Mikhail Khananashvili olduğunu iddia etti. Üç dil konuşan ve başarılı bir meslek hayatı olan Vasilisa, meslektaşları ve iş arakdaşları tarafından yetenekli bir öğretmen, cesur ve harika bir kadın olarak tanımlandı. Rus gazetesi Komsomolskaya Pravda'nın yazdığına göre, Vasilisa ve Mikhail aşk yaşıyordu ancak ikili yakın zaman öne ayrıldı. Çiftin altı ay önce ayrıldıklarını yazan gazetenin iddiası, Maslova'nın ayrılık sonrasında çok üzgün olduğu ve rakibini ortadan kaldırarak elimine etmek istediği yönünde. Mikhail'in daha sonra kendisine döneceğini umduğunu yazan gazetenin iddiasına göre, Vasilisa polislere verdiği ifadede, Svetlana'yı sadece korkutmak istediğini, öldürmek istemediğini söyledi. Ülkenin en prestijli okullarından biri olan Plekhanov Üniversitesi'nde Ekonomi Bölümü'nde eğitim almakta olan Nikolay, Svetlana'yı bıçakladığı gerekçesiyle tutuklandı. 1999 doğumlu üniversite öğrencisi Irına ise Svetlana'yı takip ederek kadının yerini bildirdiği gerekçesiyle gözaltında. Mikhail Khananashvili, polise verdiği ifadede bunun ikinci saldırı olduğunu ve hem karısının hem de kendisinin daha önce de saldırıya uğradığını söyledi. Maslova'nın kendisine tuhaf hediyeler gönderdiğini de söyleyen adam, daha önce de karısının ve kendisinin kafasına taşla vurulduğunu ileri sürdü. Mikhail Khananashvili, son olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda, karısının yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alınmak üzere olduğunu yazdı ve doktorlara teşekkür etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Rusya'da yaşanana korkunç olay, korku filmlerini aratmayacak cinsten... İddiaya göre okul müdiresi, eski sevgilisinin karısını ortadan kaldırmak için eski öğrencilerine para verdi. Sonra yaşananlar ise tek kelimeyle tüyler ürpertici.

35 yaşındaki Vasilisa Maslova, Rusya'nın en prestijli özel okullarından birinde yönetici olarak görev yapıyordu. Müdire Maslova, görev yaptığı okulun eski mezunlarından iki öğrenci ile anlaşıp onlara para verdi.

Yaptığı ödeme karşılığında da sevgilisi olduğu iddia edilen Mikhail Khananashvili'nin karısı Svetlana Khananashvili'ye saldırmalarını istedi.

21 yaşındaki Nikolay Frolov ve 20 yaşındaki Irina Pogarchenko, 37 yaşındaki Svetlana'ya saldırarak kadını altı bıçak darbesiyle ağır yaraladı.

Muhasebecilik yapan kadın, yaklaşık dört litre kan kaybederek ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan Svetlana'ya kan verildi ve genç kadın solunum cihazına bağlandı.

Vasilisa Maslova, Russian Harvard adlı okulda müdirelik yapıyor. Burada zengin ve sosyetik Rus ailelerinin çocukları eğitim alıyor.

Yerel gazeteler Moskovalı politikacı Khananashvili ile Vasilisa Maslova'nın yasak aşk yaşadıklarını ve sevgili olduklarını yazdı.


Liberal siyasi parti Yablokoparty'nin üyesi olan politikacı Mikhail Khananashvili ise, Vasilisa ile sevgili oldukları iddiasını kesin bir dille reddediyor.

Khananashvili, "Aramızda bir ilişki yok ama kendisinin uzun süredir bana karşı güçlü hisleri var" dediği bildirildi.

Vasilisa'nın avukatları ise kadının hamile olduğunu ve babasının Mikhail Khananashvili olduğunu iddia etti.

Üç dil konuşan ve başarılı bir meslek hayatı olan Vasilisa, meslektaşları ve iş arakdaşları tarafından yetenekli bir öğretmen, cesur ve harika bir kadın olarak tanımlandı.

Rus gazetesi Komsomolskaya Pravda'nın yazdığına göre, Vasilisa ve Mikhail aşk yaşıyordu ancak ikili yakın zaman öne ayrıldı.

Çiftin altı ay önce ayrıldıklarını yazan gazetenin iddiası, Maslova'nın ayrılık sonrasında çok üzgün olduğu ve rakibini ortadan kaldırarak elimine etmek istediği yönünde.

Mikhail'in daha sonra kendisine döneceğini umduğunu yazan gazetenin iddiasına göre, Vasilisa polislere verdiği ifadede, Svetlana'yı sadece korkutmak istediğini, öldürmek istemediğini söyledi.

Ülkenin en prestijli okullarından biri olan Plekhanov Üniversitesi'nde Ekonomi Bölümü'nde eğitim almakta olan Nikolay, Svetlana'yı bıçakladığı gerekçesiyle tutuklandı.

1999 doğumlu üniversite öğrencisi Irına ise Svetlana'yı takip ederek kadının yerini bildirdiği gerekçesiyle gözaltında.

Mikhail Khananashvili, polise verdiği ifadede bunun ikinci saldırı olduğunu ve hem karısının hem de kendisinin daha önce de saldırıya uğradığını söyledi.

Maslova'nın kendisine tuhaf hediyeler gönderdiğini de söyleyen adam, daha önce de karısının ve kendisinin kafasına taşla vurulduğunu ileri sürdü.

Mikhail Khananashvili, son olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda, karısının yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alınmak üzere olduğunu yazdı ve doktorlara teşekkür etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.