Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen tutuklandı!

04.09.2020 - 15:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1853+ kez okundu.
 

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen tutuklandı!

İngiltere’de yaşanan olayda Kandice Barber adlı öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. Olay, kadının öğrencisine gönderdiği çıplak fotoğrafların öğrenciler arasında yayılmasıyla ortaya çıktı.

İngiltere'de yaşayan 35 yaşındaki Kandice Barber adlıevli öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisini boş bir araziye götürüp arabada cinsel ilişkiye girdi. Öğrencisine çıplak fotoğraflar attığı ortaya çıkan öğretmen olay sonrası tutuklandı. Olay, kadının öğrencisine yolladığı çıplak fotoğrafların tüm okulda yayılmasıyla ortaya çıktı. 3 kez cinsel ilişkiye giren öğretmenle öğrencisi arasındaki mesajlar da ortaya çıktı. Öğrencisin ile Snapchat uygulaması üzerinden fotoğraflarını gönderen kadın, oradan çıplak fotoğraflar gönderiyordu. Öğretmenin öğrencisine bir süre sonra "Senden hamile olabilirim" mesajları attığı ortaya çıktı.   SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ Kandice Barber, öğrencisine banyo yapacağını söyleyip banyoda çektiği fotoğrafları öğrencisine yolladıktan sonra öğrencisine kendisi ile buluşup buluşmak istemediğini sordu. Öğrenci öğretmenin teklifini kabul edince, öğretmen sabaha karşı öğrencisini evinden alıp boş bir araziye götürüp arabada ilişkiye girdi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen öğretmen tutuklanırken çalıştığı okuldan atıldı. Ayrıca öğretmenin ölü olarak doğurduğu çocuğunun babası da kocası olduğu ortaya çıktı.
İngiltere’de yaşanan olayda Kandice Barber adlı öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi. Olay, kadının öğrencisine gönderdiği çıplak fotoğrafların öğrenciler arasında yayılmasıyla ortaya çıktı.

İngiltere'de yaşayan 35 yaşındaki Kandice Barber adlıevli öğretmen, 15 yaşındaki öğrencisini boş bir araziye götürüp arabada cinsel ilişkiye girdi. Öğrencisine çıplak fotoğraflar attığı ortaya çıkan öğretmen olay sonrası tutuklandı. Olay, kadının öğrencisine yolladığı çıplak fotoğrafların tüm okulda yayılmasıyla ortaya çıktı.


3 kez cinsel ilişkiye giren öğretmenle öğrencisi arasındaki mesajlar da ortaya çıktı. Öğrencisin ile Snapchat uygulaması üzerinden fotoğraflarını gönderen kadın, oradan çıplak fotoğraflar gönderiyordu. Öğretmenin öğrencisine bir süre sonra "Senden hamile olabilirim" mesajları attığı ortaya çıktı.

 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Kandice Barber, öğrencisine banyo yapacağını söyleyip banyoda çektiği fotoğrafları öğrencisine yolladıktan sonra öğrencisine kendisi ile buluşup buluşmak istemediğini sordu.

Öğrenci öğretmenin teklifini kabul edince, öğretmen sabaha karşı öğrencisini evinden alıp boş bir araziye götürüp arabada ilişkiye girdi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen öğretmen tutuklanırken çalıştığı okuldan atıldı. Ayrıca öğretmenin ölü olarak doğurduğu çocuğunun babası da kocası olduğu ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.