'O bayrağa dokunursan seni vururum'

GÜNDEM 10.09.2020 - 14:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1668+ kez okundu.
 

'O bayrağa dokunursan seni vururum'

Azerbaycan'ın Sumgayıt şehrinde asılı olan Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi başka bir Azerbaycan vatandaşı tarafından sert tepkiyle karşılaştı.

Bayrağımızı indirmeye çalışan şahıs, 'O bayrağa dokunursan seni vururum' sözleriyle şaşkına döndü. Kardeş devlet olarak bilinen ve dünyadaki tüm platformlarda Türkiye'nin yanında yer alan Azerbaycan'da Türk Bayrağı'na yönelik ilginç anlar yaşandı. Bir Azeri'nin Türk bayrağını indirmek istemesi sonrası başka bir Azerbaycan vatandaşı 'O bayrağa dokunursan seni vururum' dedi. O anlar sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. 'O bayrağa dokunursan seni vururum' Olay Azerbaycan'ın Sumgayıt kentinde yaşandı. Şehit General Polat Heşimov'un evinin hemen yanında çekilen görüntülerde Azeri bir şahıs Türk bayrağı ve Azeri bayrağının asılı olduğu direğe giderek Türk bayrağını indirmeye çalışıyor. Olaya şahit olan başka bir Azerbaycan vatandaşı ise şahısı indirmemesi konusunda uyarıyor. Uyarılara aldırış etmeyen kişi bayrağa doğru hamle yapınca, uyarılarda bulunan kişi sertleşerek 'O bayrağa dokunursan seni vururum' diyor.   MAHALLE SAKİNLERİ NÖBET TUTUYOR Yaşanan olayın ardından mahalle sakinlerinin bayrak nöbeti tuttuğu öğrenildi.
Azerbaycan'ın Sumgayıt şehrinde asılı olan Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi başka bir Azerbaycan vatandaşı tarafından sert tepkiyle karşılaştı.

Bayrağımızı indirmeye çalışan şahıs, 'O bayrağa dokunursan seni vururum' sözleriyle şaşkına döndü.

Kardeş devlet olarak bilinen ve dünyadaki tüm platformlarda Türkiye'nin yanında yer alan Azerbaycan'da Türk Bayrağı'na yönelik ilginç anlar yaşandı. Bir Azeri'nin Türk bayrağını indirmek istemesi sonrası başka bir Azerbaycan vatandaşı 'O bayrağa dokunursan seni vururum' dedi. O anlar sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.


'O bayrağa dokunursan seni vururum'

Olay Azerbaycan'ın Sumgayıt kentinde yaşandı. Şehit General Polat Heşimov'un evinin hemen yanında çekilen görüntülerde Azeri bir şahıs Türk bayrağı ve Azeri bayrağının asılı olduğu direğe giderek Türk bayrağını indirmeye çalışıyor. Olaya şahit olan başka bir Azerbaycan vatandaşı ise şahısı indirmemesi konusunda uyarıyor. Uyarılara aldırış etmeyen kişi bayrağa doğru hamle yapınca, uyarılarda bulunan kişi sertleşerek 'O bayrağa dokunursan seni vururum' diyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİ NÖBET TUTUYOR

Yaşanan olayın ardından mahalle sakinlerinin bayrak nöbeti tuttuğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.