New York'ta onlarca mobil morg hazırlandı

15.04.2020 - 11:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1756+ kez okundu.
 

New York'ta onlarca mobil morg hazırlandı

ABD'nin New York eyaletinde, Queens kentine getirilen ve iç düzenlemesi yapılan onlarca mobil morg kullanıma sokuldu.

Koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ölümlerin arttığı ABD'nin New York eyaletinde, Queens kentine getirilen ve iç düzenlemesi yapılan düzinelerce mobil morg kullanıma sokuldu.   Queens'in Randalls Island bölgesindeki Icahn Stadyumu'nun otoparkına getirilen onlarca mobil morgun iç düzenlemelerine ilişkin çalışmalar, AA ekibi tarafından görüntülendi.   STADYUMUN OTOPARKINA DİZİLDİ Hazırlıklar kapsamında, 100 civarında soğutmalı römorkun içine cesetlerin taşınabilmesi için gerekli olan rafların, forkliftlerle taşınarak yerleştirildiği görüldü. Mobil morgların yerleştirildiği Randalls Island etrafında yer alan New York şehrinde bir düzine hastane bulunsa da morg kapasitelerinin, koronavirüs ölümlerine cevap verecek yeterlilikte olmadığı biliniyor.
ABD'nin New York eyaletinde, Queens kentine getirilen ve iç düzenlemesi yapılan onlarca mobil morg kullanıma sokuldu.

Koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ölümlerin arttığı ABD'nin New York eyaletinde, Queens kentine getirilen ve iç düzenlemesi yapılan düzinelerce mobil morg kullanıma sokuldu.

 

Queens'in Randalls Island bölgesindeki Icahn Stadyumu'nun otoparkına getirilen onlarca mobil morgun iç düzenlemelerine ilişkin çalışmalar, AA ekibi tarafından görüntülendi.

 

STADYUMUN OTOPARKINA DİZİLDİ
Hazırlıklar kapsamında, 100 civarında soğutmalı römorkun içine cesetlerin taşınabilmesi için gerekli olan rafların, forkliftlerle taşınarak yerleştirildiği görüldü.

Mobil morgların yerleştirildiği Randalls Island etrafında yer alan New York şehrinde bir düzine hastane bulunsa da morg kapasitelerinin, koronavirüs ölümlerine cevap verecek yeterlilikte olmadığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.