Nerede bir Vatan Hainliği varsa CHP destek için orada

10.10.2020 - 12:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1573+ kez okundu.
 

Nerede bir Vatan Hainliği varsa CHP destek için orada

Ataşehir'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı 'Deniz Gezmiş' parkının adı ‘Deprem Parkı’ olarak değiştirildi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, 16 Eylül 2020 tarihinde Ataşehir Kaymakamlığı belediyeye resmi bir yazı göndererek ismin kaldırılmasını istedi. Kaymakamlıktan gelen yazı üzerine Ataşehir Belediyesi, ‘Deniz Gezmiş Parkı’ yazısını söktü. İsmin kaldırılmasının hukuki gerekçesi ise ana arterde yer alan parka isim verme yetkisinin ilçe belediyesinde değil, İBB Meclisi’nde olması.   HEYKEL DURUYOR Bazı vatandaşların şikayeti üzerine de idari soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonunda parka ismin hukuksuz şekilde verildiğine hükmedildi. İsim verme yetkisinin İBB Meclisi’nde olduğu hatırlatılıp, ismin kaldırılması talep edildi.   İBB ADINI DEPREM PARKI YAPTI 9 yıl sonra gelen bu talep üzerine İBB tarafından ilan edilen deprem parkları arasında yer aldığı için parka geçici olarak Deprem Parkı adı verildi, İBB tabelası konuldu. Deniz Gezmiş’in heykeli ise parkta duruyor.     KILIÇDAROĞLU AÇMIŞTI Parkın açılışı 3 Nisan 2011’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmıştı.
Ataşehir'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı 'Deniz Gezmiş' parkının adı ‘Deprem Parkı’ olarak değiştirildi.

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, 16 Eylül 2020 tarihinde Ataşehir Kaymakamlığı belediyeye resmi bir yazı göndererek ismin kaldırılmasını istedi.

Kaymakamlıktan gelen yazı üzerine Ataşehir Belediyesi, ‘Deniz Gezmiş Parkı’ yazısını söktü.

İsmin kaldırılmasının hukuki gerekçesi ise ana arterde yer alan parka isim verme yetkisinin ilçe belediyesinde değil, İBB Meclisi’nde olması.

 

HEYKEL DURUYOR
Bazı vatandaşların şikayeti üzerine de idari soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonunda parka ismin hukuksuz şekilde verildiğine hükmedildi. İsim verme yetkisinin İBB Meclisi’nde olduğu hatırlatılıp, ismin kaldırılması talep edildi.

 

İBB ADINI DEPREM PARKI YAPTI
9 yıl sonra gelen bu talep üzerine İBB tarafından ilan edilen deprem parkları arasında yer aldığı için parka geçici olarak Deprem Parkı adı verildi, İBB tabelası konuldu. Deniz Gezmiş’in heykeli ise parkta duruyor.

 

 

KILIÇDAROĞLU AÇMIŞTI
Parkın açılışı 3 Nisan 2011’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.