Namaz kılmak için özel davet bekleyen CHP'li

23.07.2020 - 16:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1293+ kez okundu.
 

Namaz kılmak için özel davet bekleyen CHP'li

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Muharrem İnce'yi hürriyetine kavuşan Ayasofya'da kılınacak ilk cuma namazına davet etti.

86 yıl müze statüsünde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle yeniden cami hürriyetine kavuşan Ayasofya'da, ilk ibadet heyecanı sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili Ayasofya Camii'nde 24 Temmuz'da kılınacak cuma namazına davetleri Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapacağını duyurmuştu Kamuoyu tarafından merak edilen, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan Ayasofya'da namaza kimlerin davet edileceği...   MUHARREM İNCE'YE DAVET GELDİ CHP'den daha önce davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Ayasofya'daki ilk namaza gelmeyeceklerini iletmişti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu kez Muharrem İnce'yi Ayasofya'da kılınacak namaza davet etti. İnce, Erbaş'ın davetine henüz bir yanıt vermedi.   "MUHARREM BEY HERKESİN YERİNE GİDER" CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ayasofya'ya davet edilmesi halinde "Gider misiniz?" sorusunu; Ayasofya'ya namaz kılmaya gideceğini söyleyen Muharrem İnce'nin sözlerini hatırlatarak "Muharrem Bey herkesin yerine gider." diyerek yanıtlamıştı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Muharrem İnce'yi hürriyetine kavuşan Ayasofya'da kılınacak ilk cuma namazına davet etti.

86 yıl müze statüsünde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle yeniden cami hürriyetine kavuşan Ayasofya'da, ilk ibadet heyecanı sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili Ayasofya Camii'nde 24 Temmuz'da kılınacak cuma namazına davetleri Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapacağını duyurmuştu

Kamuoyu tarafından merak edilen, sınırlı sayıda kontenjanı bulunan Ayasofya'da namaza kimlerin davet edileceği...

 

MUHARREM İNCE'YE DAVET GELDİ

CHP'den daha önce davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu, Ayasofya'daki ilk namaza gelmeyeceklerini iletmişti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu kez Muharrem İnce'yi Ayasofya'da kılınacak namaza davet etti. İnce, Erbaş'ın davetine henüz bir yanıt vermedi.

 

"MUHARREM BEY HERKESİN YERİNE GİDER"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Ayasofya'ya davet edilmesi halinde "Gider misiniz?" sorusunu; Ayasofya'ya namaz kılmaya gideceğini söyleyen Muharrem İnce'nin sözlerini hatırlatarak "Muharrem Bey herkesin yerine gider." diyerek yanıtlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.