Müslüman Türk milletin aklıyla dalga geçiyor

28.07.2020 - 18:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1983+ kez okundu.
 

Müslüman Türk milletin aklıyla dalga geçiyor

CHP Lideri, Atatürk olmasaydı camilerden 5 vakit ezanın okunmayacağını söyledi.

"ATATÜRK OLMASAYDI CAMİLERDE 5 VAKİT EZAN OKUNMAZDI" Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili çıkan tartışmalar hakkında da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk’ün 1923’te TBMM’nin açılışında yaptığı konuşmasına Mondros Mütarekesi’nden başladı. Türk adındaki her şeyi yakıp yıktılar. Ayasofya’ya sürekli haç asıp gözdağı vermeleriyle duygularımız incindi dedi Mustafa Kemal. Atatürk olmasaydı o camilerin hiç birinde 5 vakit ezan olunmazdı bunu biliyor musun sen?" derken Şizofren yandaşları haric Müslüman Türk Milletinin aklıyla oyun oynuyor.
CHP Lideri, Atatürk olmasaydı camilerden 5 vakit ezanın okunmayacağını söyledi.

"ATATÜRK OLMASAYDI CAMİLERDE 5 VAKİT EZAN OKUNMAZDI"


Ayasofya'nın ibadete açılmasıyla ilgili çıkan tartışmalar hakkında da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk’ün 1923’te TBMM’nin açılışında yaptığı konuşmasına Mondros Mütarekesi’nden başladı. Türk adındaki her şeyi yakıp yıktılar. Ayasofya’ya sürekli haç asıp gözdağı vermeleriyle duygularımız incindi dedi Mustafa Kemal. Atatürk olmasaydı o camilerin hiç birinde 5 vakit ezan olunmazdı bunu biliyor musun sen?" derken Şizofren yandaşları haric Müslüman Türk Milletinin aklıyla oyun oynuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.