Muş'ta kardeşinin tecavüz ettiği eşini öldürdü

23.07.2020 - 14:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2014+ kez okundu.
 

Muş'ta kardeşinin tecavüz ettiği eşini öldürdü

Eşinin kardeşi tarafından cinsel saldırıya uğradığı belirtilen Fatma Altınmakas, eşi tarafından öldürüldü. Katil zanlısı eş, tutuklandı. Tecavüzcü kardeş ise serbest bırakıldı.

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Gölağılı köyünde yaşayan Fatma Altınmakas, eşinin kardeşi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi. 6 çocuk annesi kadın ve eşi, karakola giderek S.A'dan şikayetçi oldu.   6 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ Gözaltına alınan S.A., iki gün sonra serbest bırakıldı. Olaydan bir kaç gün sonra Kazım Altınmakas eşini 6 çocuğunun gözü önünde öldürdü. Fatma Altınmakas’ın 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.   TUTUKLANDI Bu arada gözaltına alınan Kazım Altınmakas, “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.   AİLE TECAVÜZCÜNÜN SERBEST BIRAKILMASINA TEPKİLİ Fatma Altınmakas'ın ailesi cinayetin toplumsal baskı nedeniyle işlendiğini söyledi ve istismarda bulunduğu belirtilen kişinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.   SOSYAL MEDYA ‘SES OL’ DEDİ Korkunç cinayet sosyal medyada gündem oldu. “FatmaAltınmakasaSesEl” etiketiyle binlerce tweet atıldı.
Eşinin kardeşi tarafından cinsel saldırıya uğradığı belirtilen Fatma Altınmakas, eşi tarafından öldürüldü. Katil zanlısı eş, tutuklandı. Tecavüzcü kardeş ise serbest bırakıldı.

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Gölağılı köyünde yaşayan Fatma Altınmakas, eşinin kardeşi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

6 çocuk annesi kadın ve eşi, karakola giderek S.A'dan şikayetçi oldu.

 

6 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Gözaltına alınan S.A., iki gün sonra serbest bırakıldı. Olaydan bir kaç gün sonra Kazım Altınmakas eşini 6 çocuğunun gözü önünde öldürdü.

Fatma Altınmakas’ın 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

 

TUTUKLANDI
Bu arada gözaltına alınan Kazım Altınmakas, “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

AİLE TECAVÜZCÜNÜN SERBEST BIRAKILMASINA TEPKİLİ
Fatma Altınmakas'ın ailesi cinayetin toplumsal baskı nedeniyle işlendiğini söyledi ve istismarda bulunduğu belirtilen kişinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

 

SOSYAL MEDYA ‘SES OL’ DEDİ
Korkunç cinayet sosyal medyada gündem oldu. “FatmaAltınmakasaSesEl” etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.