Muharrem'in zihniyeti CHP zihniyetinden farklı değil

07.02.2021 - 13:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2051+ kez okundu.
 

Muharrem'in zihniyeti CHP zihniyetinden farklı değil

CHP’den ayrılmak için gün sayan Muharrem İnce de, konu Müslümanlar ve onların değerleri olunca CHP ile aynı çuavala girdi.

Devlet erkanı, Şapka Kanunu’ndan önce yazdığı bir kitap sebebi ile kanun çıktıktan sonra idam edilen İskilipli Atıf Hoca’nın şehadetinin sene-i devriyesinde kabrine ziyarette bulundu. Ziyaret, milli ve manevi hassasiyeti olan vatandaşların büyük beğenisini toplarken, İskilipli Atıf Hoca’nın İngilizlerle işbirliği yaptığı için idam edildiği gibi defalarca çürütülmüş ve modası geçmiş bir iddiayı savunan Kemalistler ise söz konusu ziyareti hazmedemedi. CHP’den ayrılmak için gün sayan Muharrem İnce de, konu Müslümanlar ve onların değerleri olunca CHP ile aynı çuavala girdi. İnce, İskilipli Atıf Hoca'nın kabrini ziyaret eden Vali'yi tehdit etmeye kalktı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulunan İnce'nin skandal sözleri şu şekilde: "Kuva-i Milliye'ye ve Kurtuluş Savaşı'na karşı bildiriler yayınladığı için vatana ihanetten idam edilen İskilipli Atıf'a mezar ziyareti yapıp "şehit" ilan eden Çorum Valisi derhal görevinden alınmalıdır. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ, herkes haddini bilecek!"
CHP’den ayrılmak için gün sayan Muharrem İnce de, konu Müslümanlar ve onların değerleri olunca CHP ile aynı çuavala girdi.

Devlet erkanı, Şapka Kanunu’ndan önce yazdığı bir kitap sebebi ile kanun çıktıktan sonra idam edilen İskilipli Atıf Hoca’nın şehadetinin sene-i devriyesinde kabrine ziyarette bulundu. Ziyaret, milli ve manevi hassasiyeti olan vatandaşların büyük beğenisini toplarken, İskilipli Atıf Hoca’nın İngilizlerle işbirliği yaptığı için idam edildiği gibi defalarca çürütülmüş ve modası geçmiş bir iddiayı savunan Kemalistler ise söz konusu ziyareti hazmedemedi.

CHP’den ayrılmak için gün sayan Muharrem İnce de, konu Müslümanlar ve onların değerleri olunca CHP ile aynı çuavala girdi.

İnce, İskilipli Atıf Hoca'nın kabrini ziyaret eden Vali'yi tehdit etmeye kalktı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaşımda bulunan İnce'nin skandal sözleri şu şekilde:

"Kuva-i Milliye'ye ve Kurtuluş Savaşı'na karşı bildiriler yayınladığı için vatana ihanetten idam edilen İskilipli Atıf'a mezar ziyareti yapıp "şehit" ilan eden Çorum Valisi derhal görevinden alınmalıdır. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ, herkes haddini bilecek!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.