Muharrem baydın sus artık

25.11.2019 - 13:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1171+ kez okundu.
 

Muharrem baydın sus artık

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li" olarak işaret edilen Muharrem İnce'ye yaptığı 'kumpas' açıklamalarından sonra tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özkoç, "Kanıtlamazsan namertsin." dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP'li" iddiası, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde "Kaynağıma göre Erdoğan ile görüşen isim Muharrem İnce" açıklamasını yaparak tartışmalara farklı bir boyut getiren Turan, daha sonra hata yaptığını belirterek, Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. Turan ayrıca, haber kaynağının da Talat Atilla olduğunu söyledi. CHP'li Engin Özkoç'tan Muharrem İnce'ye sert çıkış   "YENİ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM" Talat Atilla ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu ile ilgili açıklama yapmaya davet ederek, "Açıklama makul bir sürede gelmezse, yeni bir açıklama daha yapacağım." dedi.   GRUP BAŞKANVEKİLİNDEN SERT ÇIKIŞ Tüm bu gelişmelerinden ardından en sert tepki CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan geldi. CHP'li Engin Özkoç'tan Muharrem İnce'ye sert çıkış   "KANITLAMAZSAN NAMERTSİN" Özkoç, Muharrem İnce'nin, "Kendisi ile ilgili kumpasın CHP Genel Merkezi'nde üretildiği" yönündeki açıklamalarına cevap verdi. Özkoç, "Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır. Kanıtın varsa konuş, yoksa sus. Dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin." dedi.
"Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li" olarak işaret edilen Muharrem İnce'ye yaptığı 'kumpas' açıklamalarından sonra tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Özkoç, "Kanıtlamazsan namertsin." dedi.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP'li" iddiası, Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde "Kaynağıma göre Erdoğan ile görüşen isim Muharrem İnce" açıklamasını yaparak tartışmalara farklı bir boyut getiren Turan, daha sonra hata yaptığını belirterek, Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.

Turan ayrıca, haber kaynağının da Talat Atilla olduğunu söyledi.

CHP'li Engin Özkoç'tan Muharrem İnce'ye sert çıkış

 

"YENİ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM"
Talat Atilla ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konu ile ilgili açıklama yapmaya davet ederek, "Açıklama makul bir sürede gelmezse, yeni bir açıklama daha yapacağım." dedi.

 

GRUP BAŞKANVEKİLİNDEN SERT ÇIKIŞ
Tüm bu gelişmelerinden ardından en sert tepki CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan geldi.

CHP'li Engin Özkoç'tan Muharrem İnce'ye sert çıkış

 

"KANITLAMAZSAN NAMERTSİN"
Özkoç, Muharrem İnce'nin, "Kendisi ile ilgili kumpasın CHP Genel Merkezi'nde üretildiği" yönündeki açıklamalarına cevap verdi. Özkoç, "Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır. Kanıtın varsa konuş, yoksa sus. Dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.