Mezhepsel Hadis Din Tüccarları Yeni Yıl Kutlamalarına Karşı

01.01.2020 - 13:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1964+ kez okundu.
 

Mezhepsel Hadis Din Tüccarları Yeni Yıl Kutlamalarına Karşı

'Tebliğci' olarak bilinen İslam dışı mezhepsel dini bir grup, İstanbul Galata Kulesi çevresinde yılbaşı öncesinde bildiri dağıtırken, grubun İstiklal Caddesi'ne girişine izin verilmedi.

İslam dışı Mezhepsel grubun dağıttığı yılbaşı kutlamalarına karşı bildirileri bazı vatandaşlar alırken, bazıları almadı. Bildiriye tepki gösteren bir kişi ise bunun bir noel kutlaması olmadığını, yeni bir yılı karşılamanın sevinci olduğunu ifade etti. BİLDİRİLERİ DAĞITIP AYRILDILAR İstiklal Caddesi girişindeki polis noktasına kadar ilerleyen grup, izinleri olmadığı için caddeye girmedi. İstiklal Caddesi'ne gelenlere ellerindeki bildirileri dağıtan grup daha sonra dağıldı.   "TEPKİ GÖSTERENLER, İÇKİYİ FAZLA KAÇIRANLAR" Grubun sözcüsü Enes Akalın, "Burada olmamızın sebebi burada yapılan bu işler haramdır. Her haram da yanında bir zarar getirir. İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Buraya geliyoruz, kimseden de bir şey talep etmiyoruz. Tepki gösterenler biraz içkiyi fazla kaçıranlar. Genelde hoş tepkilerle karşılaşıyoruz" şeklinde konuştu.  
'Tebliğci' olarak bilinen İslam dışı mezhepsel dini bir grup, İstanbul Galata Kulesi çevresinde yılbaşı öncesinde bildiri dağıtırken, grubun İstiklal Caddesi'ne girişine izin verilmedi.

İslam dışı Mezhepsel grubun dağıttığı yılbaşı kutlamalarına karşı bildirileri bazı vatandaşlar alırken, bazıları almadı. Bildiriye tepki gösteren bir kişi ise bunun bir noel kutlaması olmadığını, yeni bir yılı karşılamanın sevinci olduğunu ifade etti.

BİLDİRİLERİ DAĞITIP AYRILDILAR
İstiklal Caddesi girişindeki polis noktasına kadar ilerleyen grup, izinleri olmadığı için caddeye girmedi. İstiklal Caddesi'ne gelenlere ellerindeki bildirileri dağıtan grup daha sonra dağıldı.

 

"TEPKİ GÖSTERENLER, İÇKİYİ FAZLA KAÇIRANLAR"
Grubun sözcüsü Enes Akalın, "Burada olmamızın sebebi burada yapılan bu işler haramdır. Her haram da yanında bir zarar getirir. İnsanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Buraya geliyoruz, kimseden de bir şey talep etmiyoruz. Tepki gösterenler biraz içkiyi fazla kaçıranlar. Genelde hoş tepkilerle karşılaşıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.