Mezarlıktan duyulan kadın çığlığı panik yarattı

30.03.2020 - 10:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2319+ kez okundu.
 

Mezarlıktan duyulan kadın çığlığı panik yarattı

Adıyaman’da, mezarlık içerisinde yükselen kadın çığlık sesleri paniğe neden oldu. Ellerinde silahlarla mezarlıkta inceleme yapan polis ekipleri, gördükleri tabutların kapaklarını açıp içine baktı.

Adıyaman Karapınar Mahallesi Karapınar Mezarlığı içerisinden kadın çığlık sesleri duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi.   SİLAHLA ARAMA Olay yerine gelen polis ekipleri sırtlarındaki tabancalarını ellerine alarak, olası bir duruma karşı mezarlıkta arama yaptı.   HERHANGİ BİR ŞEY ÇIKMADI Dakikalarca mezarlıkta arama yapan polis ekipleri, burada bulunan üstü kapalı tabutların da kapaklarını açarak inceledi. Didik didik aranan mezarlık içerisinde,  herhangi bir olayla karşılaşılmadı. Polis ekipleri, daha sonra olay yerinden ayrıldı.   AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINA  (üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Adıyaman’da, mezarlık içerisinde yükselen kadın çığlık sesleri paniğe neden oldu. Ellerinde silahlarla mezarlıkta inceleme yapan polis ekipleri, gördükleri tabutların kapaklarını açıp içine baktı.

Adıyaman Karapınar Mahallesi Karapınar Mezarlığı içerisinden kadın çığlık sesleri duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi.

 

SİLAHLA ARAMA
Olay yerine gelen polis ekipleri sırtlarındaki tabancalarını ellerine alarak, olası bir duruma karşı mezarlıkta arama yaptı.

 

HERHANGİ BİR ŞEY ÇIKMADI
Dakikalarca mezarlıkta arama yapan polis ekipleri, burada bulunan üstü kapalı tabutların da kapaklarını açarak inceledi. Didik didik aranan mezarlık içerisinde,  herhangi bir olayla karşılaşılmadı. Polis ekipleri, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

 

AŞAĞIDAKİ YORUM KISMINA  (üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.