MERSİN POLİS EVİNE SALDIRI

27.09.2022 - 00:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1448+ kez okundu.
 

MERSİN POLİS EVİNE SALDIRI

Mersin’de polisevine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iki polis yaralandı

Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'ndeki Tece Polisevine silahlı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre saldırıda 2 polis yaralandı. İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA Konuya dair İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Mersin'in Mezitli İlçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.
Mersin’de polisevine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iki polis yaralandı

Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'ndeki Tece Polisevine silahlı saldırı düzenlendi. İlk bilgilere göre saldırıda 2 polis yaralandı.


İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuya dair İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Mersin'in Mezitli İlçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır.

Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.