Meksika, ABD sınırını kapattı

GÜNDEM 14.08.2020 - 12:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2213+ kez okundu.
 

Meksika, ABD sınırını kapattı

Meksika, her iki ülkede artış gösteren koronavirüs vakaları nedeniyle ABD sınırını 21 Eylül'e kadar kapattığını açıkladı.

Meksika, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının her iki ülkede de artış göstermesi nedeniyle ABD sınırını, zorunlu olmayan haller dışında, 21 Eylül'e kadar kapattığını açıkladı. Konuya ilişkin açıklamayı Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard yaptı. Ebrard, koronavirüs salgını nedeniyle daha önce alınan ABD ile sınırını 21 Ağustos'a kadar kapatma kararının 21 Eylül'e uzatıldığını açıkladı. Kısıtlama kararı her ay uzatıldı Meksika Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz ay koronavirüs salgını nedeniyle daha önce alınan ABD-Meksika sınırının 21 Temmuz'a kadar kapatılması kararının ABD'de vakaların tekrar artış göstermesi üzerine 21 Ağustos'a kadar uzatıldığı bilgisini paylaşılmıştı. Koronavirüs nedeniyle ilk olarak 18 Mart'ta kapatılan Meksika-ABD sınırı için kısıtlama kararı ölümcül salgın nedeniyle her ay uzatılmıştı. 55 binden fazla kişi hayatını kaybetti Öte yandan koronavirüsün etkili olduğu Latin Amerika ülkesi Meksika'da bugüne kadar 505 bin 751 kişide Kovid-19'a rastlanırken virüs nedeniyle 55 bin 293 kişi hayatını kaybetti.
Meksika, her iki ülkede artış gösteren koronavirüs vakaları nedeniyle ABD sınırını 21 Eylül'e kadar kapattığını açıkladı.

Meksika, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının her iki ülkede de artış göstermesi nedeniyle ABD sınırını, zorunlu olmayan haller dışında, 21 Eylül'e kadar kapattığını açıkladı.

Konuya ilişkin açıklamayı Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard yaptı.

Ebrard, koronavirüs salgını nedeniyle daha önce alınan ABD ile sınırını 21 Ağustos'a kadar kapatma kararının 21 Eylül'e uzatıldığını açıkladı.

Kısıtlama kararı her ay uzatıldı
Meksika Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz ay koronavirüs salgını nedeniyle daha önce alınan ABD-Meksika sınırının 21 Temmuz'a kadar kapatılması kararının ABD'de vakaların tekrar artış göstermesi üzerine 21 Ağustos'a kadar uzatıldığı bilgisini paylaşılmıştı.

Koronavirüs nedeniyle ilk olarak 18 Mart'ta kapatılan Meksika-ABD sınırı için kısıtlama kararı ölümcül salgın nedeniyle her ay uzatılmıştı.

55 binden fazla kişi hayatını kaybetti
Öte yandan koronavirüsün etkili olduğu Latin Amerika ülkesi Meksika'da bugüne kadar 505 bin 751 kişide Kovid-19'a rastlanırken virüs nedeniyle 55 bin 293 kişi hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.