Maulin Rathod'u cinsel fantezi oyuncağı ile boğarak öldürdü.

CİNAYET 25.10.2020 - 21:07, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 928+ kez okundu.
 

Maulin Rathod'u cinsel fantezi oyuncağı ile boğarak öldürdü.

Avustralya'da Jamie Lee Dolheguy isimli kadın, flört uygulaması üzerinden tanıştığı Maulin Rathod'u cinsel fantezi oyuncağı ile boğarak öldürdü.

Flört uygulaması Plenty of Fish'te tanıştığı Maulin Rathod'u fantezi yapmak için kandırdığını itiraf eden Jamie Lee Dolheguy kadın, 'boğulma' fantezisini kurbanın kabul ettiğini ileri sürdü.2Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdüBirlikte oldukları sırada bir seks oyuncağının kablosuyla Maulin Rathod'u boğmaya başladığını ve o sırada "Sanırım ben bir psikopatım" dediğini aktaran Jamie, daha sonra sıkmaya devam ettiğini söyledi. Çöp çatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"O sırada daha fazla sıkmaya başladım. Ardından kulağına eğilip, sorun olmadığını söyledim" diyen Jamie, bu planını önceden tasarladığını mahkemede itiraf etti. "Onu öldüreceğimi biliyordum" 'Onu öldüreceğimi biliyordum'Cinayet öncesinde Google'da "bu gece eğlenmek için birini öldüreceğim" ve "bir cinayet işlemek ve bundan sıyrılmak için 10 adım" aramaları yaptığı belirlenen Jamie olayı şöyle anlattı:5Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Bu yaptığımın cinayet olduğunu biliyorum. Evet haklısınız bunu ben yaptım.   Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Sadece bir dürtü htim... Neredeyse sigara içen biri gibi... Kimse yardım edemez, sadece yapmak zorundaydım...   Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Geldiği takdirde onu öldüreceğimi biliyordum. Gelmeseydi hiçbir şey olmayacaktı ancak o geldi."8Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü "Tam o sırada ona üzgün olduğumu söyledim ve seks oyuncağının ipiyle boğdum. O sırada gözlerime bakıyordu."9Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdüJamie, çocukken aşırı istismara uğradı ve 10 yaşında bakıma alındı. Kendine zarar verme ve intihar girişimleri geçmişi var ve 14 yaşından itibaren tam zamanlı bakıcılarla yaşıyordu. 18 yaşından itibaren ise yalnız yaşamaya başladı.
Avustralya'da Jamie Lee Dolheguy isimli kadın, flört uygulaması üzerinden tanıştığı Maulin Rathod'u cinsel fantezi oyuncağı ile boğarak öldürdü.

Flört uygulaması Plenty of Fish'te tanıştığı Maulin Rathod'u fantezi yapmak için kandırdığını itiraf eden Jamie Lee Dolheguy kadın, 'boğulma' fantezisini kurbanın kabul ettiğini ileri sürdü.2Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdüBirlikte oldukları sırada bir seks oyuncağının kablosuyla Maulin Rathod'u boğmaya başladığını ve o sırada "Sanırım ben bir psikopatım" dediğini aktaran Jamie, daha sonra sıkmaya devam ettiğini söyledi.


Çöp çatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"O sırada daha fazla sıkmaya başladım. Ardından kulağına eğilip, sorun olmadığını söyledim" diyen Jamie, bu planını önceden tasarladığını mahkemede itiraf etti.


"Onu öldüreceğimi biliyordum"
'Onu öldüreceğimi biliyordum'Cinayet öncesinde Google'da "bu gece eğlenmek için birini öldüreceğim" ve "bir cinayet işlemek ve bundan sıyrılmak için 10 adım" aramaları yaptığı belirlenen Jamie olayı şöyle anlattı:5Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Bu yaptığımın cinayet olduğunu biliyorum. Evet haklısınız bunu ben yaptım.

 

Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Sadece bir dürtü htim... Neredeyse sigara içen biri gibi... Kimse yardım edemez, sadece yapmak zorundaydım...

 

Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü"Geldiği takdirde onu öldüreceğimi biliyordum. Gelmeseydi hiçbir şey olmayacaktı ancak o geldi."8Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdü


"Tam o sırada ona üzgün olduğumu söyledim ve seks oyuncağının ipiyle boğdum. O sırada gözlerime bakıyordu."9Çöpçatanlık sitesinde tanıştığı adamı fantezi yalanıyla kandırıp cinsel oyuncakla boğarak öldürdüJamie, çocukken aşırı istismara uğradı ve 10 yaşında bakıma alındı. Kendine zarar verme ve intihar girişimleri geçmişi var ve 14 yaşından itibaren tam zamanlı bakıcılarla yaşıyordu. 18 yaşından itibaren ise yalnız yaşamaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.