Maltepe'de boşanma aşamasında olduğu karısını vurdu

24.03.2020 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1317+ kez okundu.
 

Maltepe'de boşanma aşamasında olduğu karısını vurdu

Çıkan tartışma sebebiyle karısını silahla vurarak yaralayan şahıs, olay yerinden kaçtı.

Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde Bahtiyar Ç., boşanma aşamasında olduğu eşi ve bir çocuk annesi Hülya Ç.'nin yaşadığı eve geldi.   KADINI BACAĞINDAN SİLAHLA VURDU İkili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Bahtiyar Ç., Hülya Ç.'ye iki el ateş ederek bacağından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı kadın Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi'nde tedavi altına alındı.   KARISINI VURUP, KAÇTI Polis, olay sonrası kaçan Bahtiyar Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Hülya Ç.'nin ablası yaşanan olay için, "Eşi vurmuş, benim hiçbir şeyden bilgim yok. Yukarıda oturuyorum. Haber verdi geldim, bu şekilde gördüm. Ayrılmışlardı zaten, boşanma davaları devam ediyordu. Nasıl oldu, nasıl vurdu, hiçbir bilgim yok şu an." dedi.
Çıkan tartışma sebebiyle karısını silahla vurarak yaralayan şahıs, olay yerinden kaçtı.

Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde Bahtiyar Ç., boşanma aşamasında olduğu eşi ve bir çocuk annesi Hülya Ç.'nin yaşadığı eve geldi.

 

KADINI BACAĞINDAN SİLAHLA VURDU
İkili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Bahtiyar Ç., Hülya Ç.'ye iki el ateş ederek bacağından yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı kadın Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

KARISINI VURUP, KAÇTI
Polis, olay sonrası kaçan Bahtiyar Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Hülya Ç.'nin ablası yaşanan olay için, "Eşi vurmuş, benim hiçbir şeyden bilgim yok. Yukarıda oturuyorum. Haber verdi geldim, bu şekilde gördüm. Ayrılmışlardı zaten, boşanma davaları devam ediyordu. Nasıl oldu, nasıl vurdu, hiçbir bilgim yok şu an." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.