Londra'da kebapçı dükkanına silahlı saldırı

20.05.2020 - 13:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2018+ kez okundu.
 

Londra'da kebapçı dükkanına silahlı saldırı

Dükkana gelen maskeli iki kişi etrafa rastgele ateş ederken, çalışanlar ise saldırganların elinden ölü taklidi yaparak kurtuldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yüzleri maskeli iki kişi, bir kebapçı dükkanına gelerek silahlı saldırı düzenledi. ÇALIŞANLAR MUTFAĞA KAÇTI Maskeli iki kişi elinde silahla dükkan içine girerek, rastgele ateş etmeye başladı. İş yerinde çalışan Steaven Catacoopen (19) ve Hannah Fyall (21), ateş açıldığı sırada dükkanın mutfağına kaçarak kendilerini yere attı   'ÖLÜ TAKLİDİ' YAPTILAR Çalışanlar, tavuk dönerin yanında sipariş hazırladığını ve o sırada patlama sesleri duyduğunu belirtti. Mutfağa kaçtığı sırada yere yatarak ‘ölü taklidi’ yapan gençler, olayı yaralanmadan atlattı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, silahlı iki kişi için arama çalışmaları başlatıldı. Öte yandan, kurşunlardan birinin tavuk dönere isabet ettiği öğrenildi.
Dükkana gelen maskeli iki kişi etrafa rastgele ateş ederken, çalışanlar ise saldırganların elinden ölü taklidi yaparak kurtuldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yüzleri maskeli iki kişi, bir kebapçı dükkanına gelerek silahlı saldırı düzenledi.

ÇALIŞANLAR MUTFAĞA KAÇTI
Maskeli iki kişi elinde silahla dükkan içine girerek, rastgele ateş etmeye başladı.

İş yerinde çalışan Steaven Catacoopen (19) ve Hannah Fyall (21), ateş açıldığı sırada dükkanın mutfağına kaçarak kendilerini yere attı

 

'ÖLÜ TAKLİDİ' YAPTILAR
Çalışanlar, tavuk dönerin yanında sipariş hazırladığını ve o sırada patlama sesleri duyduğunu belirtti. Mutfağa kaçtığı sırada yere yatarak ‘ölü taklidi’ yapan gençler, olayı yaralanmadan atlattı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, silahlı iki kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Öte yandan, kurşunlardan birinin tavuk dönere isabet ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.