Londra’da açılan ve kapanan restoranların sayısı rekora koşuyor

03.11.2019 - 21:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1951+ kez okundu.
 

Londra’da açılan ve kapanan restoranların sayısı rekora koşuyor

Son yapılan araştırmaya göre, Londra’da açılan ve kapanan restoran sayısı rekor seviyeye ulaştı.

Harden tarafından hazırlanan yıllık restoran rehberine göre, başkentte büyük ulusal zincirlerin haricinde geçtiğimiz sene 174 yeni restoran açıldı. Bununla birlikte 110 restoran da kapanmak zorunda kaldı.   Başkentte büyük ulusal zincirlerin haricinde geçtiğimiz sene 174 yeni restoran açıldı. Kapanan yüksek profilli restoranlar arasında en çok dikkat çekenler; ünlü şef Jamie Oliver’ın Fifteen isimli restoranı, politikacıların favorisi olan Westminster’daki Shepherd’s ve Hint restoranı The Red Fort oldu. Kasım Ayında 40 Yeni Restoran Açılacak Öte yandan hot-dinner.com internet sitesi de, kasım ayında Londra’da 40 yeni restoranın açılmasının planlandığını duyurdu. Ancak ülke genelinde iflas ederek kapanan restoranların sayısı 2010/11 döneminden bu yana iki katına çıkmış durumda.
Son yapılan araştırmaya göre, Londra’da açılan ve kapanan restoran sayısı rekor seviyeye ulaştı.

Harden tarafından hazırlanan yıllık restoran rehberine göre, başkentte büyük ulusal zincirlerin haricinde geçtiğimiz sene 174 yeni restoran açıldı. Bununla birlikte 110 restoran da kapanmak zorunda kaldı.

 

Başkentte büyük ulusal zincirlerin haricinde geçtiğimiz sene 174 yeni restoran açıldı.

Kapanan yüksek profilli restoranlar arasında en çok dikkat çekenler; ünlü şef Jamie Oliver’ın Fifteen isimli restoranı, politikacıların favorisi olan Westminster’daki Shepherd’s ve Hint restoranı The Red Fort oldu.

Kasım Ayında 40 Yeni Restoran Açılacak

Öte yandan hot-dinner.com internet sitesi de, kasım ayında Londra’da 40 yeni restoranın açılmasının planlandığını duyurdu.

Ancak ülke genelinde iflas ederek kapanan restoranların sayısı 2010/11 döneminden bu yana iki katına çıkmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.