KUYUMCU EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

CİNAYET 17.11.2021 - 12:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 964+ kez okundu.
 

KUYUMCU EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Semih Kuyumcu isimli şahıs, yaşadığı evde bıçaklanarak öldürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmadan silah sesleri duyuldu. Seslerin ardından merdivenlere çıkan apartman sakinleri, binanın 2'inci katındaki kan izlerini görünce polise ihbarda bulundu.   DAİREDE CİNAYET Polis ekipleri, kan izlerinin 38 yaşındaki Semih Kuyumcu'nun yaşadığı dairenin kapısına kadar olduğunu tespit etti. Çilingir yardımıyla daire kapısını açan polis ekipleri, defalarca bıçaklanarak öldürülen Semih Kuyumcu'nun cansız bedeni ile karşılaştı. Kuyumcu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.   Kuyumcu’nun yalnız yaşadığı dairenin kapısından başlayarak sokağa kadar devam eden kan izlerinin ise şahsı bıçaklayan kişi ya da kişilerden birisine ait olabileceği düşünülüyor.
Semih Kuyumcu isimli şahıs, yaşadığı evde bıçaklanarak öldürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan 4 katlı bir apartmadan silah sesleri duyuldu.

Seslerin ardından merdivenlere çıkan apartman sakinleri, binanın 2'inci katındaki kan izlerini görünce polise ihbarda bulundu.

 

DAİREDE CİNAYET
Polis ekipleri, kan izlerinin 38 yaşındaki Semih Kuyumcu'nun yaşadığı dairenin kapısına kadar olduğunu tespit etti. Çilingir yardımıyla daire kapısını açan polis ekipleri, defalarca bıçaklanarak öldürülen Semih Kuyumcu'nun cansız bedeni ile karşılaştı.

Kuyumcu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

 

Kuyumcu’nun yalnız yaşadığı dairenin kapısından başlayarak sokağa kadar devam eden kan izlerinin ise şahsı bıçaklayan kişi ya da kişilerden birisine ait olabileceği düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.