Kurşun yağmuruna tutuldu

GÜNDEM 24.09.2020 - 11:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2079+ kez okundu.
 

Kurşun yağmuruna tutuldu

İstanbul'da evinin önünde oturan bir kişi, otomobiliyle gelen bir grubun silahlı saldırısına uğrayarak yaralandı.

İstanbul'da gece vakti dehşet dolu anlar yaşandı. Evinin önünde oturan bir kişi, otomobille gelen bir grup tarafından silahla açılan ateş sonucu yaralandı. Ateş açtıktan sonra binanın kapı camını kırdılar Edinilen bilgiye göre olay Maltepe Fındıklı’da meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan binanın önünde oturan Veysi T. otomobille gelen bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Veysi T. bacağından yaralandı. Ateş açtıktan sonra arabadan inen grup binanın giriş kapısının camını kırdı. Soruşturma başlatıldı Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbar sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırı sonucu yaralanan Veysi T. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar sonucu olay yerine gelen polis ekipleri ise bölgede araştırma yaparak geniş güvenlik önlemi aldı ve yaşanan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.  
İstanbul'da evinin önünde oturan bir kişi, otomobiliyle gelen bir grubun silahlı saldırısına uğrayarak yaralandı.

İstanbul'da gece vakti dehşet dolu anlar yaşandı. Evinin önünde oturan bir kişi, otomobille gelen bir grup tarafından silahla açılan ateş sonucu yaralandı.

Ateş açtıktan sonra binanın kapı camını kırdılar

Edinilen bilgiye göre olay Maltepe Fındıklı’da meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan binanın önünde oturan Veysi T. otomobille gelen bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Kurşun yağmuruna tutulan Veysi T. bacağından yaralandı. Ateş açtıktan sonra arabadan inen grup binanın giriş kapısının camını kırdı.

Soruşturma başlatıldı

Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbar sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırı sonucu yaralanan Veysi T. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar sonucu olay yerine gelen polis ekipleri ise bölgede araştırma yaparak geniş güvenlik önlemi aldı ve yaşanan silahlı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.