Kötü haberi Putin duyurdu

20.04.2020 - 16:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1905+ kez okundu.
 

Kötü haberi Putin duyurdu

Rusya'dan Corona Virüs açıklaması geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Corona Virüs (Covid-19) salgınında Rusya’nın henüz zirve noktayı görmediğini söyledi.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını can almaya devam ederken, Rusya'dan açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümet üyeleriyle gerçekleşen bir video konferansta Corona Virüs ile ilgili yaptığı konuşmada “zirveyi düzleştirmek" için tüm çabanın harcanması gerektiğini vurguladı. Putin ayrıca virüsün yayılımının kontrol altında olduğunu da ekledi.Öte yandan, ülkede 4 bin 268 kişide daha virüs tespit edilmesiyle enfekte kişi sayısı 47 bin 121’e yükselirken; 44 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölen kişilerin sayısı 405’e ulaştı.
Rusya'dan Corona Virüs açıklaması geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Corona Virüs (Covid-19) salgınında Rusya’nın henüz zirve noktayı görmediğini söyledi.

Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını can almaya devam ederken, Rusya'dan açıklama geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümet üyeleriyle gerçekleşen bir video konferansta Corona Virüs ile ilgili yaptığı konuşmada “zirveyi düzleştirmek" için tüm çabanın harcanması gerektiğini vurguladı.

Putin ayrıca virüsün yayılımının kontrol altında olduğunu da ekledi.Öte yandan, ülkede 4 bin 268 kişide daha virüs tespit edilmesiyle enfekte kişi sayısı 47 bin 121’e yükselirken; 44 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölen kişilerin sayısı 405’e ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.