Koronavirüsten korunmak için ineğin dışkısıyla dolu havuza giriyorlar

07.03.2020 - 14:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1537+ kez okundu.
 

Koronavirüsten korunmak için ineğin dışkısıyla dolu havuza giriyorlar

Hindistan'da inançları gereği ineği kutsal olarak gören vatandaşlar, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Hindistan'da, çok sayıda kişi korona virüsüne yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırılmış havuza giriyorlar Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan korona virüsü Hindistan'da da endişeyi arttırdı. Hindistan'da inançları gereği ineği kutsal olarak gören bir grup vatandaş, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı. Farklı yerlerde farklı kişiler tarafından çekilen görüntülerde, kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, ineğin idrarı ve dışkısıyla dolu havuzlara girenlerin asla korona virüsüne yakalanmayacaklarını iddia etti.   "İNEK ANNEMİZ SEN ÇOK YAŞA" Sosyal medyada yayılan görüntülerde ineğin dışkısıyla duş alanlar, "İnek annemiz çok yaşa" sloganı atarken, "Çin'de çıkan korona virüsüne karşı tek ilaç, kutsal ineğin idrarı ve dışkısında duş almak. Eğer her kim ineğin dışkısında duş alırsa korona asla ona gelmez. Çünkü o kişi artık kutsal oluyor" ifadelerini kullandı.   MİLLETVEKİLİ TAVSİYE ETMİŞTİ Öte yandan Hindistan'ın Assam eyaleti Milletvekili Suman Haripriya ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda, "Koronadan kaçınmak için inek dışkısı ve idrarının her yere yayılması gerekiyor. İneğin idrarı ve dışkısı yayılan herhangi bir yer kutsal hale gelir. Dışkısını vücuduna süren her kimse kanser gibi hastalıklara da yakalanmaz. Bence bu inek idrarı ve inek dışkısı ile korona virüsü dehşetinden kaçınmak mümkün" şeklinde konuştu. Haripriya'nın açıklamasına eyaletteki bazı vatandaşlar tarafından tepki gösterildi.  
Hindistan'da inançları gereği ineği kutsal olarak gören vatandaşlar, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Hindistan'da, çok sayıda kişi korona virüsüne yakalanmamak için ineğin dışkısını suya karıştırılmış havuza giriyorlar

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan korona virüsü Hindistan'da da endişeyi arttırdı. Hindistan'da inançları gereği ineği kutsal olarak gören bir grup vatandaş, ineğin idrarını ve dışkısını suya karıştırarak duş aldı. Farklı yerlerde farklı kişiler tarafından çekilen görüntülerde, kendilerinin ineğin kutsal olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, ineğin idrarı ve dışkısıyla dolu havuzlara girenlerin asla korona virüsüne yakalanmayacaklarını iddia etti.

 

"İNEK ANNEMİZ SEN ÇOK YAŞA"
Sosyal medyada yayılan görüntülerde ineğin dışkısıyla duş alanlar, "İnek annemiz çok yaşa" sloganı atarken, "Çin'de çıkan korona virüsüne karşı tek ilaç, kutsal ineğin idrarı ve dışkısında duş almak. Eğer her kim ineğin dışkısında duş alırsa korona asla ona gelmez. Çünkü o kişi artık kutsal oluyor" ifadelerini kullandı.

 

MİLLETVEKİLİ TAVSİYE ETMİŞTİ
Öte yandan Hindistan'ın Assam eyaleti Milletvekili Suman Haripriya ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda, "Koronadan kaçınmak için inek dışkısı ve idrarının her yere yayılması gerekiyor. İneğin idrarı ve dışkısı yayılan herhangi bir yer kutsal hale gelir. Dışkısını vücuduna süren her kimse kanser gibi hastalıklara da yakalanmaz. Bence bu inek idrarı ve inek dışkısı ile korona virüsü dehşetinden kaçınmak mümkün" şeklinde konuştu.

Haripriya'nın açıklamasına eyaletteki bazı vatandaşlar tarafından tepki gösterildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.