Korkak Terör Devleti Ermenistan yine sivillleri vurdu

04.10.2020 - 12:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1135+ kez okundu.
 

Korkak Terör Devleti Ermenistan yine sivillleri vurdu

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ gerilimi devam ederken Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Gence kentinde bulunan sivillere saldırdı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmak üzere Dağlık Karabağ bölgesine doğru ilerliyor. Azerbaycan'ın hakkı olan toprakları Ermenistan işgalinden kurtarmasına karşılık Ermenistan, sivilleri hedef aldı. Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın tarihi ve en büyük ikinci kenti olan Gence'ye füzeli saldırı düzenledi.   ÖLÜ YA DA YARALI BİLGİSİ PAYLAŞILMADI Cephe hattından 60 kilometre uzaklıkta olan Gence'ye düzenlenen füzeli saldırıya dair henüz ölü ya da yaralı bilgisi verilmedi. Vatandaşların sağlık durumuna ilişkin bir açıklama beklenirken, Azerbaycan hükümetinden de olaya ilişkin açıklama geldi.   DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DOĞRULADI Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı doğruladı.   Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev de Ermenistan tarafından atılan 4 füzenin şehre isabet ettiğini bildirdi.
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ gerilimi devam ederken Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Gence kentinde bulunan sivillere saldırdı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmak üzere Dağlık Karabağ bölgesine doğru ilerliyor.

Azerbaycan'ın hakkı olan toprakları Ermenistan işgalinden kurtarmasına karşılık Ermenistan, sivilleri hedef aldı.

Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın tarihi ve en büyük ikinci kenti olan Gence'ye füzeli saldırı düzenledi.

 

ÖLÜ YA DA YARALI BİLGİSİ PAYLAŞILMADI
Cephe hattından 60 kilometre uzaklıkta olan Gence'ye düzenlenen füzeli saldırıya dair henüz ölü ya da yaralı bilgisi verilmedi.

Vatandaşların sağlık durumuna ilişkin bir açıklama beklenirken, Azerbaycan hükümetinden de olaya ilişkin açıklama geldi.

 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DOĞRULADI
Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı doğruladı.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev de Ermenistan tarafından atılan 4 füzenin şehre isabet ettiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.