Kopan iniş takımları motora kaçtı

04.02.2020 - 00:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 981+ kez okundu.
 

Kopan iniş takımları motora kaçtı

İspanya'nın başkenti Madrid'den kalkan ve 128 yolcu taşıyan Air Canada Havayolları'na ait yolcu uçağı teknik arıza sonrası acil iniş izin istedi. Yolcu uçağının kalkışından kısa süre sonra tekerlerinden biri parçalandı ve bazı parçalar motorun içine girdi.

Air Canada'nın Madrid-Toronto seferini gerçekleştirecek olan Boeing B767-300 tipi yolcu uçağı Barajas Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Kısa süre sonra motorunun alev almasının ardından, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'na acil iniş yaptığı bildirildi. Kopan iniş takımları motora girdi! İspanya pilotlar birliği Sepla'nın açıklamasında ise, uçağın iniş takımlarının bir kısmının düştüğü ve motorlara girdiği bilgisi verildi. Savaş jeti eşlik etti Dev uçağa eşlik eden İspanya Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-18 savaş uçağı da eşlik etti. 2 saati aşkın bir süredir havada kaldı Rotasını Madrid'e çeviren uçak 2 saati aşkın bir süre boyunca havada tur atarak yakıt harcadı. Uçak sorunsuz bir şekilde Madrid Barajas Havalimanı'na iniş yaptı. İniş sırasında herhangi bir aksilik yaşanmadı. Acil müdahale ekipleri iniş sırasında apronda hazır bekletildi.
İspanya'nın başkenti Madrid'den kalkan ve 128 yolcu taşıyan Air Canada Havayolları'na ait yolcu uçağı teknik arıza sonrası acil iniş izin istedi. Yolcu uçağının kalkışından kısa süre sonra tekerlerinden biri parçalandı ve bazı parçalar motorun içine girdi.

Air Canada'nın Madrid-Toronto seferini gerçekleştirecek olan Boeing B767-300 tipi yolcu uçağı Barajas Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Kısa süre sonra motorunun alev almasının ardından, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'na acil iniş yaptığı bildirildi.

Kopan iniş takımları motora girdi!

İspanya pilotlar birliği Sepla'nın açıklamasında ise, uçağın iniş takımlarının bir kısmının düştüğü ve motorlara girdiği bilgisi verildi.

Savaş jeti eşlik etti

Dev uçağa eşlik eden İspanya Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-18 savaş uçağı da eşlik etti.

2 saati aşkın bir süredir havada kaldı

Rotasını Madrid'e çeviren uçak 2 saati aşkın bir süre boyunca havada tur atarak yakıt harcadı. Uçak sorunsuz bir şekilde Madrid Barajas Havalimanı'na iniş yaptı. İniş sırasında herhangi bir aksilik yaşanmadı. Acil müdahale ekipleri iniş sırasında apronda hazır bekletildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.