Kontrolden çıkan otomobil otobüs durağına daldı

22.07.2020 - 17:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1765+ kez okundu.
 

Kontrolden çıkan otomobil otobüs durağına daldı

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil otobüs durağına daldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bursa’nın İnegöl ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 16 KHU 56 plakalı otomobilin sürücüsü Nagihan B.(44), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, yol kenarında bulunan otobüs durağına daldı. Hızı kesilmeyen araç daha sonra yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonucunda sürücü ile durakta bekleyen Emine T.(19) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı bildirildi.
Bursa'da kontrolden çıkan otomobil otobüs durağına daldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bursa’nın İnegöl ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 16 KHU 56 plakalı otomobilin sürücüsü Nagihan B.(44), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, yol kenarında bulunan otobüs durağına daldı. Hızı kesilmeyen araç daha sonra yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.

Kaza sonucunda sürücü ile durakta bekleyen Emine T.(19) yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.