Kolunda onbinlerce dolarlık ROLEX ile dağda ölümü bekliyor.

07.10.2020 - 11:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1029+ kez okundu.
 

Kolunda onbinlerce dolarlık ROLEX ile dağda ölümü bekliyor.

Murat Karayılan’ın bir dönem yakın korumalığını yapan Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ile Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristler etkisiz hale getirildi.

Türkiye, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da terörle mücadelesine kararlı ve etkili bir şekilde devam ediyor. Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri ile güvenlik korucularından oluşan 1448 güvenlik görevlisinin katılımıyla hava destekli başlatılan Yıldırım-5 Operasyonu'nda, terör örgütüne nefes aldırılmıyor. Son olarak 22 Ağustos günü hava destekli operasyonda 3 terörist, SİHA'ların hedefi oldu. Teröristlerin 3'ünün de Gri kategoride aranan Ali Norşin kod adlı (Şefik Körman), Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ve Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristler oldukları belirlendi.   KARAYILAN'IN KORUMALARI ÇIKTI Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ile Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristlerin, 2014-2018 yılları arasında kandilde örgüt elebaşısı Murat Karayılan'ın yakın koruması oldukları ortaya çıktı.
Murat Karayılan’ın bir dönem yakın korumalığını yapan Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ile Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristler etkisiz hale getirildi.

Türkiye, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da terörle mücadelesine kararlı ve etkili bir şekilde devam ediyor.

Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri ile güvenlik korucularından oluşan 1448 güvenlik görevlisinin katılımıyla hava destekli başlatılan Yıldırım-5 Operasyonu'nda, terör örgütüne nefes aldırılmıyor.

Son olarak 22 Ağustos günü hava destekli operasyonda 3 terörist, SİHA'ların hedefi oldu.

Teröristlerin 3'ünün de Gri kategoride aranan Ali Norşin kod adlı (Şefik Körman), Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ve Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristler oldukları belirlendi.

 

KARAYILAN'IN KORUMALARI ÇIKTI
Hüseyin Fırat kod adlı Cihan Erbaş ile Ciger Amed kod adlı Serhat Aykul adlı teröristlerin, 2014-2018 yılları arasında kandilde örgüt elebaşısı Murat Karayılan'ın yakın koruması oldukları ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.