Kocaeli'de borçlu kişiyi darbedip, dolaba koydular

24.06.2020 - 14:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1989+ kez okundu.
 

Kocaeli'de borçlu kişiyi darbedip, dolaba koydular

Borç meselesi yüzünden bir şahsı iş yerlerinde dövüp yarı baygın halde dolaba koyan 1'i kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan iş yerinde, bir kişinin zorla tutulduğu ve darbedildiği ihbarı alan polis ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.   6 ŞÜPHELİ YAKALANDI Operasyon sonucu darbedilen R.T. bir dolabın içinde yarı baygın halde bulunurken; E.T, M.G., İ.A., T.A., F.A. ve Ş.A. gözaltına alındı. İş yerindeki aramada 2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi.   'BORÇ MESELESİ' R.T.'nin, borç tahsili için olay yerinde yakalanan zanlılarca darbedildiği, zorla tutulduğu ve cep telefonunun gasbedildiği öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Borç meselesi yüzünden bir şahsı iş yerlerinde dövüp yarı baygın halde dolaba koyan 1'i kadın, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan iş yerinde, bir kişinin zorla tutulduğu ve darbedildiği ihbarı alan polis ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

 

6 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Operasyon sonucu darbedilen R.T. bir dolabın içinde yarı baygın halde bulunurken; E.T, M.G., İ.A., T.A., F.A. ve Ş.A. gözaltına alındı. İş yerindeki aramada 2 ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi.

 

'BORÇ MESELESİ'
R.T.'nin, borç tahsili için olay yerinde yakalanan zanlılarca darbedildiği, zorla tutulduğu ve cep telefonunun gasbedildiği öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.