Kocaeli'de 8 yıldır aranan kişinin öldürüldüğü ortaya çıktı

CİNAYET 04.02.2021 - 12:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1284+ kez okundu.
 

Kocaeli'de 8 yıldır aranan kişinin öldürüldüğü ortaya çıktı

Kayıp olarak aranan 38 yaşındaki kişinin para meselesi yüzünden öldürüldüğü ortaya çıkarken, cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 kişi, cesedi uçurumdan attıklarını itiraf etti.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde tesisatçılık yapan 38 yaşındaki Akif Demir'in kızı, 6 Ağustos 2013 tarihinde polise başvurup, babasına ulaşamadığını söyledi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonuçsuz kaldı. Ailesi de Demir'in yurt dışına gittiğini düşündü.   POLİS, TEK TEK ORTAYA ÇIKARDI Kayıp ve faili meçhul dosyaları tekrar açan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Akif Demir’in dosyasını yeniden ele aldı. Titiz bir soruşturma yürüten ekipler, Demir'in o dönemdeki banka hesaplarını inceledi, borçlu ve alacağı olduğu kişileri araştırdı. Ekipler, Demir'i tanıyanların ifadelerine başvurarak tartıştığı ya da arasının bozuk olduğu kişilerin listesini çıkardı. Yapılan araştırmalarda C.M. (30) ve H.Ö. (40) isimli kişiler, şüpheli olarak değerlendirildi.     PARA MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜP, UÇURUMA ATTILAR Polis ekipleri, dün gece Karamürsel ilçesi Kızderbent Mahallesi'nde eş zamanlı düzenlediği operasyonla 2 şüpheliyi gözaltına alındı. Yapılan ilk sorgularında Akif Demir'i para meselesi yüzünden öldürdüklerini itiraf eden şüpheliler, Akif Demir’i Kızderbent Mahallesi'ndeki ormanlık alanda araç içerisinde tabanca ile vurarak öldürdükten sonra cesedini Aktoprak mevkisindeki uçurumdan attıklarını söyledi. Bölgeye götürülen şüphelilere yer göstermesi yapıldı ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı.     RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU H.Ö.'nün evinde yapılan aramada, olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen C.M. ve H.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kayıp olarak aranan 38 yaşındaki kişinin para meselesi yüzünden öldürüldüğü ortaya çıkarken, cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 kişi, cesedi uçurumdan attıklarını itiraf etti.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde tesisatçılık yapan 38 yaşındaki Akif Demir'in kızı, 6 Ağustos 2013 tarihinde polise başvurup, babasına ulaşamadığını söyledi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonuçsuz kaldı. Ailesi de Demir'in yurt dışına gittiğini düşündü.

 

POLİS, TEK TEK ORTAYA ÇIKARDI
Kayıp ve faili meçhul dosyaları tekrar açan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Akif Demir’in dosyasını yeniden ele aldı.

Titiz bir soruşturma yürüten ekipler, Demir'in o dönemdeki banka hesaplarını inceledi, borçlu ve alacağı olduğu kişileri araştırdı. Ekipler, Demir'i tanıyanların ifadelerine başvurarak tartıştığı ya da arasının bozuk olduğu kişilerin listesini çıkardı.

Yapılan araştırmalarda C.M. (30) ve H.Ö. (40) isimli kişiler, şüpheli olarak değerlendirildi.

 

 

PARA MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜP, UÇURUMA ATTILAR
Polis ekipleri, dün gece Karamürsel ilçesi Kızderbent Mahallesi'nde eş zamanlı düzenlediği operasyonla 2 şüpheliyi gözaltına alındı.

Yapılan ilk sorgularında Akif Demir'i para meselesi yüzünden öldürdüklerini itiraf eden şüpheliler, Akif Demir’i Kızderbent Mahallesi'ndeki ormanlık alanda araç içerisinde tabanca ile vurarak öldürdükten sonra cesedini Aktoprak mevkisindeki uçurumdan attıklarını söyledi.

Bölgeye götürülen şüphelilere yer göstermesi yapıldı ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı.

 

 

RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU
H.Ö.'nün evinde yapılan aramada, olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen C.M. ve H.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.