KKTC’de, oğlunu uykusunda öldüren kadına müebbet

26.06.2020 - 16:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1264+ kez okundu.
 

KKTC’de, oğlunu uykusunda öldüren kadına müebbet

7 yaşındaki oğlunu 31 bıçak darbesiyle öldüren 36 yaşındaki Bilge Lord Kunduracı, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

KKTC'de 2018 Mayıs’ta gerçekleşen cinayet, büyük infial yaratmıştı. Başkent Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli'de Atatürk Caddesi üzerindeki bir apartmanda, eşinden ayrılma aşamasında olan Bilge Lord Kunduracı, 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya'yı uyurken defalarca bıçaklayarak öldürdü. Kunduracı ise yaşanan olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   CANİ ANNEYE MÜEBBET 36 yaşındaki Kunduracı için karar duruşması bugün gerçekleştirildi. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 yıldır yargılanan cani anne, ömür boyu hapse mahkum edildi.   ANNESİNE 'ÖLDÜRME BENİ' DİYE YALVARDI Annesine direnen Ercan, bıçağı tutmaya çalışmış, bu sırada ellerinin içinde ve parmaklarında kesikler oluşmuştu. Ercan'ın ayrıca annesine iki gün boyunca kendisini öldürmemesi için yalvardığı ortaya çıkmıştı.   İTİRAF MESAJI ATTI Oğlunu öldüren Kunduracı, daha sonra bıçakla boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı. Olay, bir gün sonra Kunduracı'nın, eşinin bir arkadaşına gönderdiği mesajla ortaya çıkmıştı. ‘Çocuğumu öldürdüm, ben de ölmek üzereyim' mesajını alan bu kişi, durumu polise bildirmişti.
7 yaşındaki oğlunu 31 bıçak darbesiyle öldüren 36 yaşındaki Bilge Lord Kunduracı, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

KKTC'de 2018 Mayıs’ta gerçekleşen cinayet, büyük infial yaratmıştı.

Başkent Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli'de Atatürk Caddesi üzerindeki bir apartmanda, eşinden ayrılma aşamasında olan Bilge Lord Kunduracı, 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya'yı uyurken defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Kunduracı ise yaşanan olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

CANİ ANNEYE MÜEBBET
36 yaşındaki Kunduracı için karar duruşması bugün gerçekleştirildi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 yıldır yargılanan cani anne, ömür boyu hapse mahkum edildi.

 

ANNESİNE 'ÖLDÜRME BENİ' DİYE YALVARDI
Annesine direnen Ercan, bıçağı tutmaya çalışmış, bu sırada ellerinin içinde ve parmaklarında kesikler oluşmuştu. Ercan'ın ayrıca annesine iki gün boyunca kendisini öldürmemesi için yalvardığı ortaya çıkmıştı.

 

İTİRAF MESAJI ATTI
Oğlunu öldüren Kunduracı, daha sonra bıçakla boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı. Olay, bir gün sonra Kunduracı'nın, eşinin bir arkadaşına gönderdiği mesajla ortaya çıkmıştı.

‘Çocuğumu öldürdüm, ben de ölmek üzereyim' mesajını alan bu kişi, durumu polise bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.