Kızlarını Üniversiteye aldırmak için 500 bin dolar rüşvet verdi

29.12.2020 - 10:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1383+ kez okundu.
 

Kızlarını Üniversiteye aldırmak için 500 bin dolar rüşvet verdi

Kızlarının iyi bir üniversiteye girmesi için rüşvet verdiği ortaya çıkan Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin, iki aylık hapis cezasının ardından cezaevinden çıktı.

İki kızının Southern Kaliforniya Üniversitesi'ne girebilmesi için 500 bin dolar rüşvet verdiği ortaya çıkan Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin, iki aylık hapis cezasını tamamladı ve serbest bırakıldı. Daily Mail'in haberine göre, 56 yaşındaki oyuncu, üniversite kayıt skandalındaki rolü nedeniyle cezasını çektikten sonra dün sabah hapishaneden çıkıp kendisini bekleyen bir minibüse götürülürken yüzünü, içinde eşyalarının olduğu bir çöp torbasıyla korudu.   YAN KAPIDAN ÇIKARILDI 30 Ekim'de Kaliforniya'da bir cezaevine giren ünlü yıldız, yaklaşık iki ayın sonunda dün sabah çok erken saatlerde salındı. Başını kapüşonla örten Loughlin, kendisine eşlik eden bir gardiyanla birlikte hapishanenin genelde fazla kullanılmayan yan kapısından çıkarıldı.   ŞARTLI TAHLİYE Ünlü oyuncunun şimdi, tahliyesinin şartları olarak, 100 saatlik toplum hizmetini tamamlaması, 150 bin dolar para cezası ödemesi ve iki yıl denetimli serbestlikten yararlanması gerekiyor.   People dergisine konuşan bir kaynağa göre Loughlin, Los Angeles'a geri döndü ve 21 yaşındaki kızı Olivia Jade ile 22 yaşındaki kızı Bella Rose'a ağlayarak kavuştu.   EŞİ HALA HAPİSTE Loughlin'in moda tasarımcısı eşi Mossimo Giannulli ise halen Santa Barbara yakınlarındaki bir hapishanede beş aylık cezasını çekiyor.   ÖNCE İNKAR ETTİ Loughlin ve Giannulli, bazı varlıklı ebeveynlerin çocuklarını seçkin üniversitelere sokmak için rüşvetle suçlandığı davanın sanıklarındandı. Çift, mayıs ayında kızlarını Southern Kaliforniya Üniversitesi'ne aldırmak için 500 bin dolar ödediğini itiraf etmişti. Bu itiraf, avukatları aracılığıyla bir yıldır masum olduklarında ısrar eden ve savcıları kendilerine karşı delil uydurmakla suçlayan çift için çarpıcı bir geri dönüş oldu.
Kızlarının iyi bir üniversiteye girmesi için rüşvet verdiği ortaya çıkan Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin, iki aylık hapis cezasının ardından cezaevinden çıktı.

İki kızının Southern Kaliforniya Üniversitesi'ne girebilmesi için 500 bin dolar rüşvet verdiği ortaya çıkan Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin, iki aylık hapis cezasını tamamladı ve serbest bırakıldı.

Daily Mail'in haberine göre, 56 yaşındaki oyuncu, üniversite kayıt skandalındaki rolü nedeniyle cezasını çektikten sonra dün sabah hapishaneden çıkıp kendisini bekleyen bir minibüse götürülürken yüzünü, içinde eşyalarının olduğu bir çöp torbasıyla korudu.

 

YAN KAPIDAN ÇIKARILDI
30 Ekim'de Kaliforniya'da bir cezaevine giren ünlü yıldız, yaklaşık iki ayın sonunda dün sabah çok erken saatlerde salındı.

Başını kapüşonla örten Loughlin, kendisine eşlik eden bir gardiyanla birlikte hapishanenin genelde fazla kullanılmayan yan kapısından çıkarıldı.

 

ŞARTLI TAHLİYE
Ünlü oyuncunun şimdi, tahliyesinin şartları olarak, 100 saatlik toplum hizmetini tamamlaması, 150 bin dolar para cezası ödemesi ve iki yıl denetimli serbestlikten yararlanması gerekiyor.

 

People dergisine konuşan bir kaynağa göre Loughlin, Los Angeles'a geri döndü ve 21 yaşındaki kızı Olivia Jade ile 22 yaşındaki kızı Bella Rose'a ağlayarak kavuştu.

 

EŞİ HALA HAPİSTE
Loughlin'in moda tasarımcısı eşi Mossimo Giannulli ise halen Santa Barbara yakınlarındaki bir hapishanede beş aylık cezasını çekiyor.

 

ÖNCE İNKAR ETTİ
Loughlin ve Giannulli, bazı varlıklı ebeveynlerin çocuklarını seçkin üniversitelere sokmak için rüşvetle suçlandığı davanın sanıklarındandı.

Çift, mayıs ayında kızlarını Southern Kaliforniya Üniversitesi'ne aldırmak için 500 bin dolar ödediğini itiraf etmişti.

Bu itiraf, avukatları aracılığıyla bir yıldır masum olduklarında ısrar eden ve savcıları kendilerine karşı delil uydurmakla suçlayan çift için çarpıcı bir geri dönüş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.