Kız yüzünden arkadaşını vurdu

10.09.2021 - 18:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1706+ kez okundu.
 

Kız yüzünden arkadaşını vurdu

Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde, kız meselesinden kavga çıktı. Kavgada Ergün B., Talat G.’yi pompalı tüfekle vurdu.

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde, 5 Eylül Pazar günü gece saatlerinde, 3 kişi arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Taraflardan Ergün B. isimli bir şahıs, aracından aldığı pompalı tüfek ile Talat G.’ye (31) ateş etti. Bacağından vurulan Talat G., kanlar içinde yerde kaldı.   ARACA BİNDİRMEYE ÇALIŞTILAR Ergün B. ile yeğeni Tuğrul B., Talat G.’yi bir süre araca bindirmeye çalıştı. Daha sonra vazgeçen şahıslar, Talat G.’yi bırakarak olay yerinden kaçtı. Olay anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.     EKİPLER SEVK EDİLDİ İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Talat G., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.   5 GÜN SONRA TESLİM OLDU Tedavi altına alınan Talat G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüphelilerden Tuğrul B. olaydan 5 gün sonra jandarmaya teslim oldu. Diğer şüpheli Ergün B.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.
Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde, kız meselesinden kavga çıktı. Kavgada Ergün B., Talat G.’yi pompalı tüfekle vurdu.

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde, 5 Eylül Pazar günü gece saatlerinde, 3 kişi arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Taraflardan Ergün B. isimli bir şahıs, aracından aldığı pompalı tüfek ile Talat G.’ye (31) ateş etti.

Bacağından vurulan Talat G., kanlar içinde yerde kaldı.

 

ARACA BİNDİRMEYE ÇALIŞTILAR
Ergün B. ile yeğeni Tuğrul B., Talat G.’yi bir süre araca bindirmeye çalıştı.

Daha sonra vazgeçen şahıslar, Talat G.’yi bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olay anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

EKİPLER SEVK EDİLDİ
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Talat G., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

5 GÜN SONRA TESLİM OLDU
Tedavi altına alınan Talat G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, şüphelilerden Tuğrul B. olaydan 5 gün sonra jandarmaya teslim oldu.

Diğer şüpheli Ergün B.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.