Kılıçdaroğlu yine alay konusu oldu

30.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 811+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu yine alay konusu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşısında görünce renk değiştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a küstah sözler sarf ederek 'dayılık' taslamaya kalktı.

Ankara'da, bir spor merkezinin açılışında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fransız ürünlerine boykot çağrısını hedef almaya kalktı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küstah sözler sarf ederek “Boykot çağrısı yapıyorsanız önce boykotu siz yapacaksınız. 'Eşimle değil benimle konuş' diyor. Ben seninle zaten konuşmaya hazırım. Dünyaya meydan okuyorsan bir de bana meydan oku. Seninle konuşuyorum cesaretin varsa gel.” şeklinde iddialarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun ilginç çıkışının ardından akıllara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşılaştığı anlardaki görüntüleri geldi. Erdoğan'ı karşısında görünce renk değiştirip buz kesen Kılıçdaroğlu'nun 'dayılık' taslaması ise sosyal medyada alay konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşısında görünce renk değiştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a küstah sözler sarf ederek 'dayılık' taslamaya kalktı.

Ankara'da, bir spor merkezinin açılışında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fransız ürünlerine boykot çağrısını hedef almaya kalktı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küstah sözler sarf ederek “Boykot çağrısı yapıyorsanız önce boykotu siz yapacaksınız. 'Eşimle değil benimle konuş' diyor. Ben seninle zaten konuşmaya hazırım. Dünyaya meydan okuyorsan bir de bana meydan oku. Seninle konuşuyorum cesaretin varsa gel.” şeklinde iddialarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun ilginç çıkışının ardından akıllara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşılaştığı anlardaki görüntüleri geldi.

Erdoğan'ı karşısında görünce renk değiştirip buz kesen Kılıçdaroğlu'nun 'dayılık' taslaması ise sosyal medyada alay konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.