Kılıçdaroğlu: Canan Kaftancoğlu'na terörist demek çok saçma

10.01.2021 - 15:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1058+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu: Canan Kaftancoğlu'na terörist demek çok saçma

Canan Kaftancıoğlu hakkında 'terörist' suçlamasında bulunulması üzerine CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair açıklamalarda buluanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 'terörist' suçlamasında bulundu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;   "BÖYLE SAÇMA BİR ŞEY DUYMADIM" "Yapay gündem oluşturuyorlar. Efendim CHP İstanbul İl Başkanı bilmem şöyleymiş böyleymiş. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Bunlar bizim gündemimiz değil. İstanbul İl Başkanı'nın gündemi de benim gündemim de bütün arkadaşlarımın gündemi de işsizlik, esnafın, çiftçinin, evine ekmek götüremeyen işsizin sorunu, yatağa aç giren yüzbinler, çöp konteynırlarından yemek, ekmek toplayan, ekmek kırıntılarıyla beslenen yüzbinler.   "CHP DOĞRULARI SÖYLEYECEK" Bizim sorunumuz bu. Onların gündemi ayrı. Onlar çünkü Türkiye'yi unuttular. Onların hedefinde sadece ve sadece CHP var. Çünkü CHP'nin doğruları söylemesine tahammül edemiyorlar. Edecekler, söyleyeceğiz. Hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar, doğruları söyleyeceğiz."
Canan Kaftancıoğlu hakkında 'terörist' suçlamasında bulunulması üzerine CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Gündeme dair açıklamalarda buluanan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 'terörist' suçlamasında bulundu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı;

 

"BÖYLE SAÇMA BİR ŞEY DUYMADIM"
"Yapay gündem oluşturuyorlar. Efendim CHP İstanbul İl Başkanı bilmem şöyleymiş böyleymiş. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım. Bunlar bizim gündemimiz değil. İstanbul İl Başkanı'nın gündemi de benim gündemim de bütün arkadaşlarımın gündemi de işsizlik, esnafın, çiftçinin, evine ekmek götüremeyen işsizin sorunu, yatağa aç giren yüzbinler, çöp konteynırlarından yemek, ekmek toplayan, ekmek kırıntılarıyla beslenen yüzbinler.

 

"CHP DOĞRULARI SÖYLEYECEK"
Bizim sorunumuz bu. Onların gündemi ayrı. Onlar çünkü Türkiye'yi unuttular. Onların hedefinde sadece ve sadece CHP var. Çünkü CHP'nin doğruları söylemesine tahammül edemiyorlar. Edecekler, söyleyeceğiz. Hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar, doğruları söyleyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.